ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

Για τον δεύτερο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ.
ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

Η σειρά επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από τον πρώτο τελικό, με τις Υπερπρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Ελλάδος να έχουν ως στόχο την ισοφάριση της. 

Με σύμμαχο τον Κόσμο του, ο Δικέφαλος καλείται να κάνει το 1-1 στην σειρά, πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στον τρίτο τελικό στην Αθήνα (18/05, 18:00). 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για τον δεύτερο τελικό κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Σε μία σειρά αγώνων, σε τελικούς οι οποίοι είναι στις τρεις νίκες, θα πρέπει να ξεχνάς το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό, αφού δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου, και προετοιμάζεσαι πνευματικά πρωτίστως για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα αυτό το οποίο μας έλειψε στον πρώτο τελικό ήταν η ενέργεια μας, και θα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει σίγουρα να έχουμε. Η ομάδα είναι πλήρης, οπότε θα έχουμε την ενέργεια που πρέπει στον δεύτερο τελικό. Στον δεύτερο τελικό ζητούμενο είναι η νίκη, έτσι ώστε να πάμε την σειρά στο 1-1. Το παιχνίδι θα κάνουμε την προσπάθεια να το κερδίσουμε από την άμυνα, από πίσω θα χτίσουμε δηλαδή, ώστε να χτίσουμε έτσι το κομμάτι της επίθεσης, και τον ενδιάμεσο και το κομμάτι του σετ. Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, τόσο για το αμυντικό, όσο και για το επιθετικό κομμάτι. Τα κορίτσια ξέρουν ακριβώς τι πήγε σωστά και τι λάθος, οπότε αύριο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με την ομάδα να παρουσιάζεται έτσι ακριβώς όπως πρέπει. Σε αυτό χρειαζόμαστε σίγουρα και την στήριξη του κόσμου, είναι πάρα πολύ σημαντική η βοήθεια του, και αύριο το χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να έρθει να μας ενισχύσει για να πάρουμε αυτή την πολύτιμη νίκη». 

Αβραμίνα Σεβδίλη:

«Στον πρώτο τελικό δεν ήμασταν όσο καλές έπρεπε, και αυτό οφείλεται από το παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης, το οποίο ήταν φωτιά. Είχαμε πολύ λίγο διάστημα για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά, όσο πνευματικά.
Αυτό τελείωσε, το αφήνουμε πίσω, είδαμε τα λάθη μας στο βίντεο, και μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα το οποίο είχαμε προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για τον αυριανό τελικό. 

Το «κλειδί» για αυτά τα παιχνίδια, όσον αφορά το αγωνιστικό, είναι η άμυνα, για εμένα προσωπικά, διότι μας δίνει ψυχολογία, ώστε να πάμε στην επίθεση για να πετύχουμε γκολ. Πέρα από αυτό όμως, είναι το πάθος και η θέληση, να μπορέσεις να μάχεσαι μέσα στο παιχνίδι, να διεκδικείς όλες τις μπάλες, να δίνεις το 100% έτσι ώστε να βάλεις ένα γκολ και έπειτα να μπορέσεις να κερδίσεις το παιχνίδι». 

Διαβάστε ακόμη...