Η αυταπάρνηση του Νίκου!

Στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΔΙΚΕΑ στην Αθήνα, στο 50:45, ο Νίκος Κοκώνης τραυματίστηκε άσχημα στα πλευρά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Η αυταπάρνηση του Νίκου!

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες ξαναμπήκε στον αγώνα και πάλεψε μέχρι τέλους, παρόλο που δυσκολευόταν ακόμη και στην αναπνοή.

Χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει ράγισμα στο πλευρό. Άμεσα ξεκίνησε ειδική θεραπεία υπό την επίβλεψη του συνεργάτη του τμήματος, Δημήτρη Ελευθεριάδη, ώστε να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στις προπονήσεις, ενόψει των play off, που θα ξεκινήσουν στις 16 Απριλίου.

Η αυταπάρνηση δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στην ομάδα μας. Από την αρχή της χρονιάς, ο Νίκος, ο Αλέξης, ο Θοδωρής, ο Άγγελος και όλα τα παιδιά, αντιδρούν ανάλογα βάζοντας πάνω από τον εαυτό τους την ομάδα, τη φανέλα και τη συλλογική προσπάθεια.

Γι΄αυτό και όλοι στην οικογένεια του τμήματος, είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Απλώς, επειδή ξέρουμε ότι δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο...

Διαβάστε ακόμη...