Η «ασπρόμαυρη» Γ.Σ. και τα θέματα της

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ, με την ημερήσια διάταξη να περιλαμβάνει κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία του συλλόγου.
Πηγή: forzaonline.gr
Η «ασπρόμαυρη» Γ.Σ. και τα θέματα της
Photo Credits: @acpaok

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του σωματείου. Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, καταβάλλοντας τις συνδρομές τους, μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2026, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη). Η σύγκληση αυτή κατέστη αναγκαία λόγω της μη επίτευξης απαρτίας κατά την αρχική συνέλευση της 18ης Φεβρουαρίου 2026.

Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα τεθούν προς έγκριση είναι τα εξής:

Έγκριση του Ισολογισμού και του οικονομικού απολογισμού για το έτος 2025 (01.01.2025 – 31.12.2025). Έγκριση του ειδικού απολογισμού που αφορά τη χρηματοδότηση από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Έγκριση του ειδικού απολογισμού για τη χρηματοδότηση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έγκριση του διοικητικού απολογισμού για το έτος 2025. Έγκριση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη. Έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2027.

Διαβάστε ακόμη...