ΠΑΟΚ - ΑΟΝΣ Μίλων (18/10, 18:00)
SHARE:

Το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του, έχοντας γι' ακόμα μία σεζόν υψηλούς στόχους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Πραγματοποιώντας μία δυνατή προετοιμασία, το ανανεωμένο σύνολο του Γιάννη Γιαπάνη θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν, η οποία είναι ξεχωριστή λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του Συλλόγου.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ θα διατίθενται στην είσοδο του γηπέδου τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν 2025-2026.
Για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Τατιάνα Αρμουτσή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες και χαρούμενες που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Αντιμετωπίσαμε τον Μίλωνα το καλοκαίρι, αλλά τα φιλικά είναι διαφορετικά από τα επίσημα παιχνίδια. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, ώστε να είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί σε αυτή τη σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμες και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025
1η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας 1
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων (AC PAOK TV)