ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: @acpaok website

Για τον πρώτο προημιτελικό της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος μπαίνει στις «μάχες» των προημιτελικών, θέλοντας να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο φετινό πρωτάθλημα. Με σύμμαχο τον Κόσμο του, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα πρώτο μεγάλο βήμα, ενόψει του επαναληπτικού στην Αθήνα. 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, προκειμένου με την φωνή και τον παλμό τους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτριών του ΠΑΟΚ, με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Τα πλέι-οφ για εμένα είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα, καθώς πρόκειται για διαφορετικής προσέγγισης παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Πρέπει να παίξουμε σωστά, πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε πολύ σωστά γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρη ότι όλη η ομάδα θα δώσει το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα». 

 

Διαβάστε ακόμη...