Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ20 κοριτσιών του ΠΑΟΚ!

Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ ρίχνεται η Κ20 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου στο Ε.Γ. Μίκρας. Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί του Νέου Ηρακλή στην Β' Φάση, θα δώσει το παρών σ' ένα ακόμα Final-4 της ΕΠΕΣΘ, έχοντας ως στόχο να πάρει την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ20 κοριτσιών του ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok.gr

Με δουλειά, ταλέντο, και δίψα για διάκριση, το σύνολο του Θάνου Τερζή θέλει να πραγματοποιήσει τρεις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την φετινή χρονιά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 5/2

17.30 ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου

Τρίτη 6/2

17.30 Άρης-ΠΑΟΚ

Τετάρτη 7/2

19.00 ΠΑΟΚ-Ν. Βότσης

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Θάνου Τερζή, και της αρχηγού, Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΕΣΘ:

Τερζής Θάνος (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στα τμήματα υποδομών. Πρωταρχικός πάντα στόχος της Διοίκησης, που εναρμονίζεται απόλυτα με τον δικό μου, είναι η προώθηση της αθλητικής παιδείας, του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και της εξέλιξης των αθλητριών μας, ώστε να επανδρώνουν το γυναικείο τμήμα. Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έπειτα η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ».

Μεροδουλάκη Αλεξάνδρα (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενες που η ομάδα μας δίνει το παρών σε ακόμα ένα ανταγωνιστικό Final-4. Μέχρι τώρα η πορεία μας ήταν πολύ καλή και στόχος μας είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και εύχομαι καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς».

Καλή επιτυχία!
 

Διαβάστε ακόμη...