Έτοιμη για το Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ!

Για τις «μάχες» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ, ετοιμάζεται η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ.
Έτοιμη για το Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ!

Μετά το 7Χ7 στην Γ' Φάση και την κατάληψη της πρώτης θέσης του Α' Ομίλου, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ «τσέκαραν» το... εισιτήριο τους για το Final-4 της ΕΠΕΣΘ, έχοντας υψηλούς στόχους και θέληση. 

Στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, μαζί με τον ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχουν και οι: Ελπίδα Αμπελοκήπων, Άρης και ΔΕΚΑ. 

Οι δηλώσεις του προπονητή, Θάνου Τερζή, και της αρχηγού, Ειρήνης Μπιτσακτσή, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ:

Τερζής Θάνος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Μετά την κατάκτηση του F4 K20 ,η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει και στο F4 των κορασίδων, με πρωταρχικό στόχο πάντα την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά την κατάκτηση του τίτλου. Οι ομάδες είναι δυνατές, σίγουρα σε αυτές τις ηλικίες παίζει ρόλο η συγκέντρωση, η αποφυγή των λαθών, και οι ατομικές ενέργειες στα κρίσιμα σημεία. Εύχομαι υγεία και σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό τριήμερο αγώνων».

Μπιτσακτσή Ειρήνη (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη φάση του Final 4. Και οι τέσσερις ομάδες είναι εξίσου δυνατές οπότε και εμείς και ο κόσμος που θα είναι κοντά μας θα απολαύσει ωραίους αγώνες. Δουλέψαμε αρκετά ως ομάδα για να φτάσουμε ως εδώ και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επίσης εύχομαι στους αγώνες που θα διεξαχθούν να μην υπάρξουν τραυματισμοί και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 15/4

19.00 ΠΑΟΚ-ΑΣ Ελπίς

Τρίτη 16/4

17.00 ΠΑΟΚ-ΔΕΚΑ

Τετάρτη 17/4

17.30 Άρης-ΠΑΟΚ

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!
 

Διαβάστε ακόμη...