Άνοδος για τη γυναικεία ομάδα volley

Στο κατάμεστο γήπεδό της, η γυναικεία αμάδα ΠΑΟΚ του κέρδισε με 3-1 (25-21, 20-25, 25-21 και 25-22) την ομάδα του ΓΑΣ Κουφαλίων και ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Άνοδος για τη γυναικεία ομάδα volley

Ο αγώνας έγινε στο υπόγειο προπονητήριο της Paok Sports Arena που αποδέιχτηκε για μια ακόμα φορά  μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που πήγε για να δει το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Ο αγώνας τα είχε όλα:  πάθος, ένταση και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών θεατών.  Το πρώτο σετ το κέρδισε δύσκολα ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο οι παίκτριες της ομάδας των Κουφαλιών ανέβασαν την απόδοσή τους και το πήραν. Στο τρίτο και στο τέταρτο σετ ο ΠΑΟΚ παίζοντας πολύ καλή άμυνα κούρασε τις παίκτριες των Κουφαλίων και με καλύτερη επίθεση κέρδισε δύσκολα όπως δείχνει και το σκορ τα δύο σετ.

To ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ: Μπαμπατζάνη Αικ., Νινίκα Εφη, Ιωσηφίδου Π., Καραμανλίδου Α., Γαβριηλίδου Αικ., Μουμόλη Ει., ΜετριτίδουΑ., Σαπουνά Ε., Αποστολίδου Ευ., Ζήκα Ει., Μπάρμπα Μ.,Τσέλιου Κ. Κουφάλια: Ζίγκα Μ., Παπάρα Α., ΤερζόγλουΓ., Αλεξανδρίδου Α., Σαραντίδου Β., Καφετζή Π., Φάκα Ευ., Αβραμίδου Χ., Μποχωρίδου Α., Θεοτοκίδου Π., Καρατζόγλου Π., Μπακιρτζίδου Δ.

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, όπου οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν με... πυροτεχνήματα τις αθλήτριες του Δημήτρη Γκουτσίδη για να τις αποθεώσουν. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον ΑΟΔ Θερμαϊκού, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στην Περαία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οι δύο φιναλιστ θα ανέβουν στην Α΄Κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κ. Δημήτρης Γκουτσίδης δήλωσε: "Για μας αυτός ο αγώνας ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Στο δεύτερο σετ δεν είχαμε καλή υποδοχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε επιθέσεις σε πρώτο χρόνο. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, αποβάλαμε το άγχος και κατορθώσαμε να νικήσουμε δύσκολα την πολύ καλή ομάδα των Κουφαλίων".

Δείτε videos από το παιχνίδι και τους πανηγυρισμούς:

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου...

Πηγή: newsnow.gr

Διαβάστε ακόμη...