Προπονητής με μεγάλο ρίσκο!!!

Το όνομά του έπαιζε για τη θέση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές μέρες! Από χτες όμως το βράδυ έγινε το ... πρώτο φαβορί!
Daimon4 Daimon4
Προπονητής με μεγάλο ρίσκο!!!

Ο λόγος για τον Ιγκόρ Τούντορ, τον 37χρονο Κροάτη που ναι μεν σαν παίκτης ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογος, όμως σαν προπονητής ... Το "φτωχό" βιογραφικό του φανερώνει ξεκάθαρα πως ο ΠΑΟΚ -εφόσον τον προσλάβει- και φέτος θα ρισκάρει, αποφεύγοντας πιο δοκιμασμένες επιλογές...

Μετά λοιπόν τον μαθητευόμενο μάγο που πήρε τα κλειδιά της ομάδας την περασμένη σεζόν, ένας ακόμη αδοκίμαστος σε συνθήκες πίεσης προπονητής, φαίνεται πως  επιλέχτηκε να οδηγήσει την ομάδα το αμέσως προσεχές διάστημα. Ασφαλώς ο καθένας κρίνεται μέσα από τη δουλειά του, όμως από ότι φαίνεται διαβάζοντας σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η αποδοχή του με το καλημέρα, δεν είναι και η πλέον θετική!

Ασφαλώς -εφόσον προσληφθεί, το γράφω και το ξαναγράφω- θα αποτελέσει προσωπική επιλογή του αθλητικού διευθυντή, όμως ο απόλυτα ξενερωμένος (δικαιολογημένα) κόσμος του ΠΑΟΚ, δεν ενθουσιάστηκε. Ο δρόμος του Τούντορ δεν δείχνει να είναι εξ αρχής στρωμένος με ροδοπέταλα. Το νεαρό της ηλικίας του ίσως αποτελεί το πιο θετικό στοιχείιο, καθώς η όρεξη για δουλειά δεν θα του λείψει. Όμως φτάνει μόνο αυτό;

Βέβαια για να λέμε κάποια πράγματα με το όνομά τους, σημαντικό ρόλο, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι τελικά ο προπονητής, θα παίξει το ρόστερ που ο μεγαλομέτοχος (αυτός πληρώνει) θα οικοδομήσει. Προσωπικά πιστεύω πως συνήθως οι παίκτες κάνουν τον προπονητή -και όχι το ανάποδο- οπότε ας περιμένουμε λίγο. 

Διαβάστε ακόμη...