Πισωγυρίσματα και ανούσιες εμπάθειες!

Το μέλος του paokmania με το nick name PAOK_VEROIA, μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και σε αυτό εκφράζει την άποψή του γύρω από το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία...
Αναγνώστες
Πισωγυρίσματα και ανούσιες εμπάθειες!

"Να ξεκαθαρίσω εξ'αρχής, ΔΕΝ είμαι Γκαρσία, ΔΕΝ είμαι Δώνης και ΔΕΝ είμαι Ιβάν! Είμαι ένας αγνός οπαδός του ΠΑΟΚ που αφορμή για να ξαναγράψω πήρα απο διάφορους κατα τη γνώμη μου (και αν κρίνω απο τα σχόλια και όχι μόνο) εμπαθείς και το χειρότερο προσωπολάτρες οι οποίοι κρίνουν την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το συναίσθημα και όχι με την λογική και με το όραμα που μας προσφέρει απλόχερα ο Ιβάν!

Στο ψητό λοιπόν, ακόμη και το δημοψήφισμα του paokmania.gr να δείτε θα καταλάβετε οτι παρόλο που ο Δώνης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για την όπως όλα δείχνουν φυγή Γκαρσία, το αμέσως επόμενο ποσοστό και μάλιστα κοντά στο ποσοστό του Δώνη συγκεντρώνει ο ίδιος ο παίκτης! Αν αυτό το δημοψήφισμα γινόταν το καλοκαίρι και πριν μεσολαβήση αυτό που έγινε στην προπόνηση της Πέμπτης και όχι μόνο, όλοι γνωρίζουμε οτι ο Δώνης θα είχε συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσοστό και ο Πάμπλο λιγότερο απο 10%! Που καταλήγω; Ο αγνός κόσμος και όχι ο προσωπολάτρης ο οποίος βλέπεις λογικά και ήρεμα τα πράματα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει οτι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι (μόνο) ο Δώνης!

Όλοι μας τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον παίκτη που λέγετε Πάμπλο Γκαρσία, όλοι αναγνωρίζουμε οτι αυτός ο παίκτης έχει προσφέρει τα μέγιστα, ψυχή και σώμα μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και όχι μόνο! Αλλά δεν ανέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ όσα και αν έχει προσφέρει, όσο μεγάλη και αν είναι η ποδοσφαιρική του αξία, βεντετιλίκια και Παρτακισμούς! Καλώς ή κακώς, το ΠΟΙΟΣ θα παίξει, το ΠΟΣΟ θα παίξει και το ΑΝ θα παίξει δεν το καθορίζει ο παίκτης, δεν το καθορίζει η διοίκηση, το καθορίζει ο προπονητής και αυτήν την περίοδο ο προπονητής λέγεται Δώνης! Όσοι παρακολουθούν πραγματικά ποδόσφαιρο και είναι λάτρεις, θα ξέρουν οτι παίκτες σαν τον Ριβάλντο, τον Μπέκαμ, τον Ρονάλντο (το «φαινόμενο») μέχρι και ο πάντα χαμογελαστός και αγαπητός σε όλο τον κόσμο Ροναλτίνιο όταν πέρασαν κάποια ηλικία για αρκετό διάστημα και κυριώς ΟΤΑΝ το αποφάσιζε ο προπονητής τους, ζέσταιναν τον πάγκο χωρίς μιλιά και μιλάμε για μεγαθήρια αθλητές έτσι; Με χρυσές μπάλες και διακρίσεις παγκοσμίου βελινεκούς ! Οπότε, εσύ Πάμπλο, που όπως έδειχνες τόσα χρόνια αγαπάς την ομάδα μας , έχεις ταυτιστεί με τις ιδέες της και δίνεις τα πάντα, με ποιά δικαιοδοσία θες να κάνεις κουμάντο στο πότε και πόσο θα παίξεις , όντας και σε μεγάλη ποδοσφαιρική ηλικία, λέγοντας :Κόουτς αν δεν παίζω βασικός μην με παίρνεις καν στην αποστολή;

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, πριν λίγες μέρες όταν ήρθε ο ρούλης στην πόλη μου (Βέροια) για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, ο Αγκάνθο ήταν εκτός αποστολής λόγω καρτών! Ο ίδιος ο παίκτης με δική του πρωτοβουλία ζήτησε απο τον προπονητή του να είναι στην αποστολή για να εμψυχώσει την ομάδα του και να δώσει ότι μπορεί και αυτός στην ομάδα του από τον πάγκο! Πέρα απο κάθε μίσος με τον Παπαναστασιακό, σαν κίνήση δεν την έχω δει απο κανέναν παικτή της ομάδας μου! Και το έκανε ποιος; Ο Αγκάνθο που είναι 1 χρόνο στην ομάδα της γειτονιάς! Που δεν πληρώνεται στην ώρα του, που η ομάδα του είναι καρπαζοεισπράκτορας αλλα παρόλα αυτά ήθελε να βοηθήσει έστω και απο τον πάγκο!

Βλέπω τον ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΟ ΛΙΝΟ, ο οποίος δεν έκανε καλό παιχνίδι χθές αλλα δεν έχει δικαίωμα να κάνει και ένα κακό παιχνίδι; Τη μισή σεζόν μας ξελάσπωνε αυτός! Βλέπω λοιπόν τον Λίνο να είναι πρόθυμος να παίξει απο 90 λεπτά μέχρι και 1 δευτερόλεπτο αν αυτό κρίνει ο προπονητής! Συνομίλικος με τον Πάμπλο σχεδόν έτσι; Ούτε βεντετιλίκια , ούτε "Είμαι ο Λίνο και θα παίζω 90 λεπτά ή βασικός επειδή είμαι ο Λίνο"! Κάθομαι στραβωμένος στον πάγκο επειδή βγήκα απο το παιχνίδι!

Βλέπω κόσμο (ευτυχώς ελάχιστο πλέον, το βλέπετε και απο τα σχόλια), χωρίς βάσιμα και αγωνιστικά επιχειρήματα να βρίζει τον προπονητή, τη μάνα του το σπίτι του γιατί κάνει το λογικό, γιατί θέλει να κάνει κουμάντο αυτός στο πως θα παραταχτεί η ομάδα μας  και το μόνο επιχείρημα τους είναι "τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία", θλίβομαι για το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο αυτών των ανθρώπων που δεν βλέπουν οτι η ομάδα μας χθές και όχι μόνο άρχισε επιτέλους να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, να κάνει έστω και αυτόν τον βάζελο να δείχνει Δόξα Δράμας για 90 λεπτά μέσα στην Τούμπα και πολλά άλλα! Αλλά επειδή σαν λαός είμαστε πάντα ανυπόμονοι θέλουμε μέσα σε λιγότερο απο 3 μήνες όπου η ομάδα ενισχύθηκε ροστερικά, να παίζουμε σαν Μπαρτσελόνα χωρίς να βλέπουν οτι η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει απόδοση, αλλά όχι ... Η ομάδα πάει καλά και εμείς ψάχνουμε πάντα προβλήματα! Πείτε μου σε 4-4-2 στην ευθεία ακόμη και σε 4-2-3-1 με γρήγορα πλάγια χαφ ποιόν να αφήσουμε έξω για να παίξει ο Πάμπλο; Τον Κάτσε το μηχανάκι του ΠΑΟΚ; Όχι θα πείτε! Τον τεχνίτη με την μπάλα στα πόδια Λαζάρ που μπορεί να ανεβαίνει και να σου βάλει και γκόλ ! Ούτε αυτόν! Αποφασίστε τι θέλετε! Εγώ πάντως θέλω να βλέπω γρήγορο ποδόσφαιρο και να βάζω τον αντίπαλο στα δίχτυα όπως χθές και όχι μόνο!

Στο δια ταύτα, νομίζω πως επιτέλους πρέπει να δούμε τι ομάδα ετοιμάζουμε, ότι ο Ιβάν προχωράει, ο ΠΑΟΚ γενικά προχωράει και, ανεβαίνει ποδοσφαιρικό επίπεδο και εμείς (σχήμα λόγου) μένουμε πίσω με φαρισαισμούς και προσωπολατρείες!

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΩΝΗΣ! ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ! ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!"

Διαβάστε ακόμη...