"Μωαμεθανικό"...offside!

Τελείωσε λοιπόν, κι αυτή η εκδρομή στην παλιά μας έδρα. Που η αλήθεια είναι ότι συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω...
Equalizer Equalizer
"Μωαμεθανικό"...offside!

Και τι εκδρομή! Άνετη νίκη, από ένα σοβαρό ΠΑΟΚ που, επιτέλους, μετά από χρόνια, βλέπεται και πάλι! Παίζει ένα υποτυπώδες μπάσκετ!

Έτσι και σήμερα, βγήκε βόλτα η ομάδα, πήρε τη νίκη, και συνεχίζει ακάθεκτη. Το γράφω σήμερα για να δικαιωθώ, πως ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να πάρει μεγάλες νίκες στην Πυλαία φέτος. Και εννοώ με βάζελο κ.α. ...

Σήμερα, η ομάδα κατέβηκε σοβαρά, αν και ελαφρώς μουδιασμένα, στο Παλέ, και πήρε με άνεση τη νίκη. Με έναν Λάζο βγαλμένο απο άλλη δεκαετία του μπάσκετ. Με ένα Μακ Γκραθ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αλλά και μια γενικά εύρυθμη λειτουργία. Βρήκε βέβαια απέναντι μια ομάδα αστεία, που είχε πάνω απο 5 air ball σε επαγγελματικό αγώνα..

 Με το προκλητικό παιχνίδι τους, θα ασχοληθεί κανείς; Με τα ύπουλα σπρωξίματα που σφυρίζονταν ανάποδα; Μπα ε; Ε βέβαια, αυτή είναι η... περήφανη αριανοσύνη! Πουστριλίκι κι άγιος ο θεός. Κι όταν δεν μας κάθεται το ματς, γκρινιάζουμε κι απο πάνω. Γι αυτό έρπεστε, κύριοι. Μην απορείτε!

Κατά τα λοιπά, οι... συμπολίτες, έχουν να λένε για το πόσο άσχετοι με το άθλημα είμαστε. Το γεγονός πως, το κοντέρ έχει γράψει τριαντάρες, σαραντάρες, και λοιπές ...άρες, δεν παίζει βέβαια ρόλο! Και το μόνο που γνωρίζουν είναι να μιλάνε για off side και μωαμεθανούς. Ε λοιπόν, σήμερα έγινε μια... μίξη! Την επόμενη φορά, μαζέψτε περισσότερες φιλενάδες, κουμπάρες, κομμώτριες και όποιες ξέρετε, μπας και γεμίσει το γήπεδο, μπας και δείξετε νούμερα..

Το ματς τελείωσε, η μακάμπι οδεύει ολοταχώς για διάλυση σε κάθε τομέα, και ο ΠΑΟΚ ξυπνάει.

Μένει να ξυπνήσει και ο κόσμος του.

Αρχής γενομένης απο το ματς με Ρέθυμνο, σε λίγες μέρες...

Υ.Γ.1 Το μεγαλείο της Ελληνικής δημοσιογραφίας (ποιάς;), ξαναφάνηκε σήμερα. Ο Νικολακόπουλος έγραψε ένα άρθρο, πραγματικά πρόκληση για επίπεδο δημοτικού σχολείου, όπου αναφέρεται στα κερδισμένα πέναλτι του ΠΑΟΚ και αναρωτιέται γιατί φοβόμαστε το Μάνταλο. 

Ειλικρινά, απορούν ακόμα οι δημοσιογραφοί, γιατί μένουν άνεργοι; Απορούν οι εκδότες; Είναι ποτέ δυνατόν;

Δεν ξέρω αν η αστεία σελίδα δημοσιεύει σχόλια ελεύθερα ή με λογοκρισία. Δεν πρόκεται να μπω καν στον κόπο να προσπαθήσω. Ο ρόλος τους γνωστός και μη εξαιρετέος.

Απορώ μόνο με τη μνήμη των Ελλήνων φιλάθλων και οπαδών. Δε θυμάται κανείς την περίοδο της παράγκας, όπου προσπαθούσαν ΚΡΑΤΙΚΑ κανάλια να μας πείσουν για το μεγαλείο του θρήνου, που πετύχαινε 4 γκολ σε κάθε ματς, ξεκινώντας ΠΑΝΤΑ με πέναλτι;

Δεν θυμάται κανείς τις κασέτες με τα στημένα; (Σε δύο εκδόσεις μάλιστα, ως κλασσική επιτυχία του χόλιγουντ : Μία το 2001 και ένα σήκουελ πέρυσι). Όπου ξεκάθαρα ο Μάνταλος δηλώνει ανήμπορος να προστατέψει το θρήνο συζητώντας με (ποιόν άλλο) το Μπέο; 

Και αναρωτιούνται σήμερα γιατί δεν θέλουμε το Μάνταλο; 

Και έχουν το θράσσος τώρα οι σελίδες αυτές, να εγκρίνουν και να δημοσιεύουν τέτοια άρθρα; Σαπίλα ως το κόκκαλο.

Αυτοί όμως κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς τι κάνουμε;  

Υ.Γ.2 Αλήθεια ρε παιδιά, εκείνος ο Φούρναρης απο τη Μεσσηνία καλά είναι; Καιρό έχουμε επίσης να δούμε κανένα "αυθόρμητο" ντου στο ΣΚΑΙ. Σιγά μην ασχοληθεί κανένας εισαγγελέας. Δεν έχω καν την ψευδαίσθηση της δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Δεν απορώ καθόλου. Ούτε και λυπάμαι. 

 Υ.Γ.3 ΠΑΟΚ, πάρε αύριο τη νίκη. Και το Γενάρη, τα λέμε..

 

Διαβάστε ακόμη...