Γκολ και θέαμα!

Ένας πληθωρικός ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Πανσερραϊκό με 5-0 το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα...
Γκολ και θέαμα!

Η θερμοκρασία στους τέσσερις βαθμούς, ο άνεμος παγωμένος στα έξι-επτά μποφόρ και βροχή με το τσουβάλι. Αυτό ήταν το σκηνικό που έπρεπε να αντέξουμε όσοι βρεθήκαμε στην Τούμπα, για να απολαύσουμε τον ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά.

Ευτυχώς βέβαια, η ομάδα μας αντάμειψε. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το γνωστό του 4-2-3-1 και από το πρώτο λεπρό έδειξε ορεξάτος και δημιουργικός. Ο αειθαλής Τάισον όργωνε την αριστερή πλευρά μέσα στη βροχή παίζοντας ως έφηβος στα τριάντα έξι του χρόνια και όλη η ομάδα χόρευε στον ρυθμό του.

Δίπλα στον Τάισον και ο "ποιος Μουργκ" που όλοι λέγαμε μέχρι πέρυσι. Ο μεταμορφωμένος Αυστριακός έκανε τα πάντα μεσοεπιθετικά, προσέφερε σε τεράστιο βαθμό και συνεχίζει να μας εκθέτει, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά σε όλους πως ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από όλους.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά δημιουργικός τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα και δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησε. Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω στον Γιάννη Μιχαϊλίδη, ο οποίος χθες ήταν ο κορυφαίος της άμυνας και πραγματικά εύχομαι να επανέλθει πλήρως και να γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν πριν τον τραυματισμό του.

Βέβαια ομολογουμένως, το μέγεθος του αντιπάλου δεν ήταν υψηλό, ώστε να βγουν συμπεράσματα. Κρατάμε την διάθεση της ομάδα, το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσε και την υγεία και την ποιότητα που βγάζει.

Υ.Γ: Διπλό στη Γερμανία, ΠΑΟΚ λε όλε.

Διαβάστε ακόμη...