Λεωφόρος-Περιστέρι ένα τσιγάρο δρόμος ...

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά το παιχνίδι μας στη Λεωφόρο και το διπλό που πήρε η ομάδα εκεί, ήρθε η χτεσινή (21/11) αναμέτρηση στο Περιστέρι να μας προσγειώσει ανώμαλα και πάλι!
Daimon4 Daimon4
Λεωφόρος-Περιστέρι ένα τσιγάρο δρόμος ...

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου, ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο, είχε πολλούς παίκτες -ειδικά τα χαφ του- σε κακή μέρα και κάπως έτσι φτάσαμε στην οδυνηρή ήττα, μια ήττα που μας έφερε στο -7 από την κορυφή, πριν καλά καλά βγει ο Νοέμβρης.

Ο Δικέφαλος δε θύμιζε σε τίποτε την ομάδα που πήρε το διπλό επί του βάζελου, σε ένα ματς στο οποίο δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο με την αγωνιστική του παρουσία σε μια στοιχειωμένη -κατά γενική παραδοχή- για εμάς έδρα!

Αντίθετα χτες ο ΠΑΟΚ φρόντισε να μας δείξει ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, γεμίζοντας προβληματισμό τους πάντες, καθώς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο μια σειρά δύσκολων αγώνων στους οποίους θα κριθεί κατά πολύ η φετινή χρονιά, τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός!

Το καμπανάκι που ήχησε στο Περιστέρι, καλό θα ήταν να το ακούσουν οι πάντες και να ξυπνήσουν ενόψει της συνέχειας! Η ομάδα αν και ξεκούραστη εξαιτίας της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, παρουσιάστηκε χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς ρυθμό και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για το τρίποντο! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, ούτε να μπει κάτω από το χαλί!

Την Πέμπτη έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς αύριο, ενώ ακολουθεί το ΠΑΟΚ - οάρης στην Τούμπα. Περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα δεν υπάρχουν!     

Υ.Γ. Καλή η καζούρα στους συμπολίτες, αλλά ας κοιτάμε και τα του οίκου μας...

 

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...