"Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!"

Σχεδόν δεκατέσσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την επική παράσταση που έδωσε η ομάδα του δημοσίου στο Τορίνο...
Λεωνίδας
"Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!"

 Δεκέμβριος του 2003 και όλα τα βλέμματα στραμένα στην ερυθρόλευκη αρμάδα που πήγε στην Ιταλία για να δώσει τον υπερπάντων αγώνα. Ούτε για ισοπαλία δεν έκαναν λόγο τα ερυθρόλευκα μέαα, αυτοσκοπός η εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.

H υπερομάδα του λιμανιού σε φουλ φόρμα και με την ψυχολογία στα ύψη πήγε να αντιμετωπίσει την μπλαζέ Γιουβέντους που παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές.

Η συνέχεια γνωστή, γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Ο θρήνος με την εμφάνιση του χάρισε απλόχερα το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Απόδοση βγαλμένη από τα κορυφαία περιοδεύοντα ανά τον κόσμο τσίρκο. Το κοντέρ σταμάτησε στα 7 γκολ. Το απόλυτο ξεγύμνωμα μιας ομάδας που έχει μαθει διαχρονικά να επωφελείται από εξωγενείς παράγοντες και να παριστάνει την ομαδάρα εντός των τειχών. Σε Ευρωπαικό επίπεδο βέβαια τα πράγματα διαφέρουν. Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς το κακώς ακυρωθέν γκολ του Καστίγιο που θα μείωνε το σκορ σε 7-1 και ενδεχομένως θα άλλαζε τον ρου του παιγνιδιού.

Με αφορμή το αυριανό ματς του δαφνοστεφανωμένου στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους ευχή όλων να επαναλάβει η ομάδα του Sir Takis ανάλογη εμφάνιση και να ξανακάνει το πανελλήνιο να δακρύσει από υπερηφάνεια. Και επειδή στον αθλητισμό τα ρεκόρ και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, ελπίζουμε η Μεγάλη κυρία να έχει κέφια και γιατί όχι να σημειώσει και περισσότερα από εφτά γκολ.

Καλή διασκέδαση σε όλους!

 

Διαβάστε ακόμη...