«Όλα εξαρτώνται από την θέληση»

Κύπελλο Ελλάδας σήμερα!
«Όλα εξαρτώνται από την θέληση»

Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη πρόκληση ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας και ο Beau Beech είναι και πάλι εδώ, με το νέο του Blog, αφιερωμένο στο αποψινό παιχνίδι, αλλά και στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που λόγω πανδημίας είναι πολύ ιδιαίτερη...

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ...

Ημιτελικοί Ελληνικού Κυπέλλου, εναντίον του Προμηθέα Πάτρας,

Καλώς ήλθατε. Αυτό είναι το λεγόμενο blog του Αγίου Βαλεντίνου που ανέφερα στην τελευταία ανάρτηση. Αλλά πριν μπω σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να μιλήσω πρώτα για τον αγώνα του Κυπέλλου!

Είμαστε στο Final 4. Ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή την Τετάρτη και τώρα έχουμε την ευκαιρία, με έναν αγώνα στο PAOK Sports Arena να προχωρήσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Χρειαζόμαστε μία νίκη την Παρασκευή το βράδυ εναντίον της Προμηθέα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς πολύ χρόνο προετοιμασίας ή ξεκούρασης, αλλά είναι μια τεράστια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες! Η κόπωση και η προετοιμασία θα είναι παράγοντες σε αυτό το παιχνίδι, αλλά όλα εξαρτώνται από τη θέληση για τη νίκη. Θα πρέπει να είναι ένα διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής!

Τώρα, όσον αφορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι σίγουρος τι θέλουν όλοι να διαβάσουν. Μείνετε μαζί μου, έχω λίγα πράγματα να πω!

Η φίλη μου, η Emma, όπως ίσως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, επέστρεψε στο Κεντάκι διδάσκοντας στην 2η τάξη! Είναι τώρα η δεύτερη φορά που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είμαστε μαζί. Για την ακρίβεια δεν είμαστε μαζί ολόκληρη τη σεζόν. Είναι τρελό, το ξέρω! Η μεγάλη απόσταση δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Έτσι, καθώς πλησιάζει μία ακόμη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την οποία θα περάσουμε ξεχωριστά, ήθελα απλώς να πω ότι σ 'αγαπώ, Emma! Και για όλα όσα κάνεις για να είναι πιο εύκολο όλο αυτό και για τους δυο μας! Ανυπομονώ να σε δω ξανά και ελπίζω να μην περάσουμε χωριστά άλλες τέτοιες ημέρες στο μέλλον. Επίσης, απόλαυσε το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου... μέσω του mail φυσικά!

Και σε όλους εκείνους που διαβάζουν το σημερινό blog , ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το αγαπημένο σας πρόσωπο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ξέρετε τη συμφωνία μας, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. #BeechBlog

Διαβάστε ακόμη...