«Συγκέντρωση, ρυθμός και ριμπάουντ»

Από το Περιστέρι ξεκινά η πορεία του ΠΑΟΚ για το 2021.
«Συγκέντρωση, ρυθμός και ριμπάουντ»

Με ένα δύσκολο παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και με αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς το Βαγγέλη Μαργαρίτη, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Sagaba Konate, που συμμετείχαν στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν την αποστολή που ταξιδεύει για την Αθήνα.

O προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Λυκογιάννης μιλώντας για το παιχνίδι με το Περιστέρι, τον πρώτο αγώνα του 2021 τόνισε:

"Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκινάμε την νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολύ υψηλούς στόχους. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία περίοδο με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί περιμένουμε ότι θα βγάλουν μία αντίδραση, πολύ περισσότερο από την στιγμή που παίζουν στο γήπεδό τους.

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε" τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω του τραυματισμού του.

Από την άλλη, Παπαντωνίου και Κονατέ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα έχοντας πάρει κανονικά μέρος στην σημερινή πρωινή προπόνηση, με την αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας θα ηγηθούν οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, να αποτελείται από τους Μπο Μπιτς, Σαγκάμπα Κονατέ, Ζερμέν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Γιώργο Τσαλμπούρη, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Αντώνη Καραγιαννίδη, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Γιώργο Καμπερίδη, Νώντα Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Διαβάστε ακόμη...