«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά στο τέλος, επειδή έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, ενώ μίλησε και για όλα όσα έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στους παίκτες, αλλά και το προπονητικό staff, καθώς ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αντέξαμε στην πίεση του Κολοσσού, όταν αυτός επανήλθε στο ματς και στο τέλος αντιδράσαμε πάρα πολύ σωστά όταν βρεθήκαμε πίσω στο κρίσιμο σημείο και αυτό έγινε επειδή έχουμε πάρα πολύ έμπειρους παίκτες και ικανούς σκόρερ. Συγχαρητήρια στον Elston Turner που μας έδωσε τη νίκη! Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Όταν μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε 21 μήνες να κάνει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμάς».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα τον τελευταίο καιρό: «Νομίζω ότι το ρόστερ μας είναι πάρα πολύ καλό, σαν μονάδες είμαστε πάρα πολύ καλοί παίκτες με εμπειρία και καλές χρονιές. Δεν είχαμε βρει καλή χημεία, ίσως οφείλεται και στο γεγονός ότι λόγω COVID-19 δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και δεν μάθαμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν προβλήματα, όπως το ότι δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά και το ότι δεν υπήρχε ο κόσμος για να μας δώσε έξτρα ενέργεια, αλλά πρέπει να τα ξεπερνάμε. Είμαστε από τους τυχερούς που ακόμα έχουμε την υγεία μας και κάνουμε την καθημερινότητά μας. Νομίζω ότι και ο ερχομός του κόουτς Λυκογιάννη έχει δώσει το έξτρα κίνητρο και μας βοηθάει να βρίσκουμε σιγά σιγά τους ρόλους μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ κοντά φέτος, από την στιγμή που δεν υπάρχει και ο παράγοντας του κόσμου και της έδρας. Όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι καλύτερα διαβασμένη και πιο συγκεντρωμένη θα παίρνει και τις νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτό το σερί». Ακολουθεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να μας δώσει έξτρα ψυχολογία. Τέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, γιατί έρχονται δύσκολα Χριστούγεννα. Εύχομαι να το ξεπεράσουμε και αυτό που περνάμε...»

Διαβάστε ακόμη...