Με 4 σημαντικές απουσίες στην Πάτρα

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar.
Με 4 σημαντικές απουσίες στην Πάτρα

Και τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε σήμερα καθώς στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Josh Carter, Malcolm Griffin και Βλάντο Γιάνκοβιτς, προστέθηκε και ο Marvin Jones που δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Με αυτές τις 4 σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (4/12, 17:00, ΕΡΤ3) στην Πάτρα τον Απόλλων Oscar για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Απόλλων Oscar και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τόνισε: «Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τη δική τους δυσκολία. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, τον αντίπαλο που είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με τους πολλούς τραυματισμούς. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη, αλλά κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.

Διαβάστε ακόμη...