Πληγωμένος αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ mateco

Με προβλήματα ξεκίνησε και με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco και στον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεσή του ο κόουτς Λυκογιάννης για τον αγώνα με τον Ηρακλή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00.
Πληγωμένος αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ mateco

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο Γιώργος Καμπερίδης συμμετείχε και σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Jermaine Love και Josh Carter ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κόουτς Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηρακλή τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Ένα παιχνίδι που έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, αλλά και λόγω του κακού ξεκινήματος που έχουν κάνει και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από ήττες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις Ευρωπαϊκές τους υπoχρεώσεις. Είχαμε δύο ημέρες μπροστά μας και τρεις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε πληροφορίες στους παίκτες μας για τον αντίπαλο. Κι όλα με τα γνωστά προβλήματα και τις γνωστές απουσίες μας. Ευελπιστώ ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σωματικά και πνευματικά ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

Σχολιάζοντας την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τη Nymburg, αλλά και την βοήθεια που μπορεί να δώσει η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο κόουτς Λυκογιάννης είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει ιδιαίτερα στην τύχη. Για να φτάσουμε στην τελευταία φάση, είχαν προηγηθεί άλλα πράματα που αν τα είχαμε με διαφορετικό τρόπο δεν θα είχαμε φτάσει στο τελευταίο σουτ. Από την άλλη έχουμε κερδίσει αρκετές φορές με αυτόν τον τρόπο, όπως κι έχουμε χάσει. Οπότε, πέφτεις ή ανεβαίνεις, αλλά μετά από λίγο το αφήνεις πίσω για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ο κόσμος για να μπορέσει να μας βοηθήσει και να γίνει αρωγός στην προσπάθεια μας πρέπει εμείς να του δώσουμε το έναυσμα με τον τρόπο που θα παίξουμε. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τη Nymburk. Όταν η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία έξι λεπτά ο κόσμος μπήκε μαζί της στο παιχνίδι. Περιμένουμε και θέλουμε τον κόσμο, αλλά περιμένουμε ακόμη περισσότερο την δική μας αντίδραση και συγκέντρωση κι αν αυτό συμβεί τότε θα μπει πολύ περισσότερο και ο κόσμος στο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...