Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Jaylen Hands

Ο Jaylen Hands έκανε την αρχή. Ο νεαρός Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco, έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Jaylen Hands

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και αισθάνομαι ακόμη καλύτερα βλέποντας την υποδοχή που μου επεφύλαξε η ομάδα από το αεροδρόμιο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά», σχολίασε ο Jaylen Hands, που θα έχει πλέον την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες. Έχει αφιερώσει πάντως αρκετό χρόνο προκειμένου να μάθει τους συμπαίκτες του και ειδικά τους Αμερικανούς μέσω βίντεο. «Τους έχω δει, ξέρω τι μπορούν να κάνουν όλα τα παιδιά που έχουν υπογράψει με την ομάδα,. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά αυτό θα έχουμε το χρόνο να το κάνουμε στην πορεία», τόνισε και αναφέρθηκε σε αυτά που φέρνει με το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι γρήγορος, μπορώ να πασάρω, να σουτάρω, μπορώ να παίξω άμυνα, αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζω. Κι αυτό είναι που θέλω να φέρω στην ομάδα, είναι οι νίκες».

Ο Jalylen Hands από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του ΔΣ, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον σύμβουλο Κωνσταντίνο Στεργίου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε και μία πρώτη γνωριμία με τον Στάθη Νεραντζάκη και τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μόλις είχαν ολοκληρώσει την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco με ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα οι Έλληνες παίκτες της ομάδας και οι έφηβοι Καλλιοντζής, Σκουλαριώτης και Καρπούζης, είχαν μία πρώτη επαφή με μπάλα στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...