«Είμαι έτοιμος να παίξω…»

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που τα πράγματα γίνονται γρήγορα και κάπως ασυνήθιστα.
«Είμαι έτοιμος να παίξω…»

Ο Anthony Lee πήρε ξαφνικά ένα βράδυ την πρόταση του ΠΑΟΚ mateco, έπρεπε να αποφασίσει άμεσα και αυτό το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Δεν είχα κάτι που να περιμένω. Ήταν βράδυ και μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα», λέει στο www.paokbc.gr ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που είχε προλάβει να γνωρίσει τον ΠΑΟΚ mateco ως αντίπαλος και αυτό ήταν αρκετό.

«Έχω παίξει στην Ελλάδα, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, σε αυτή την ατμόσφαιρα και με αυτούς τους οπαδούς, οπότε πήρα αμέσως αυτή την ευκαιρία», εξήγησε ο Anthony Lee, που μπορεί να φόρεσε ήδη τα ασπρόμαυρα, αλλά το έκανε σε άλλο γήπεδο και όχι στο PAOK Sports Arena. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας και εκεί, ο Anthony Lee, εκτός από το νέο του προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, συναντήθηκε και με τα μέλη της διοίκησης. Τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης.

Αμέσως μετά, ο Αμερικανός παίκτης βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου και να μείνει για αρκετή ώρα στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ mateco... «Είμαι έτοιμος να παίξω. Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Και όταν έρχονται, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Θέλω λοιπόν κι εγώ να δώσω ότι μπορώ για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους».

Ο Anthony Lee, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Τετάρτης με την SIG Strasbourg, θα αγωνιστεί με τον αριθμό «2» στη φανέλα του.

Διαβάστε ακόμη...