Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο David DiLeo

Είναι ενθουσιασμένος και το δείχνει.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο David DiLeo

Ο David DiLeo πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τις 3μ.μ. σήμερα το μεσημέρι και δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις, ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, μυημένος σε αρκετά πράγματα από αυτά που έμαθε από τον Κώστα Βασιλειάδη και με τρομερή επιθυμία να παίξει και πάλι σε ένα γεμάτο γήπεδο! Θα έχει αυτή την ευκαιρία μετά από ένα χρόνο, στο PAOK Sports Arena. Τον Αμερικανό φόργουορντ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους είμαι εδώ και περιμένω να έρθει η ώρα να πάω στο γήπεδο να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας. Ξέρω ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά κάθε μέρα για τη νέα μου ομάδα», δήλωσε λίγο μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ο David DiLeo, που είχε ελάχιστο χρόνο για να ξεκουραστεί μέσα στο καλοκαίρι και συνηγόρησε σε αυτό και το γεγονός ότι έπαιξε μπάσκετ, με τελευταία του εμπειρία την συμμετοχή στο Summer League του ΝΒΑ στο Las Vegas.

«Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για μένα το να παίξω εκεί και ανάμεσα σε τόσο ταλαντούχους παίκτες, αλλά και μπροστά σε τόσους ανθρώπους και προπονητές από το ΝΒΑ. Πιστεύω ότι κέρδισα πολλά από αυτή την συμμετοχή μου και ελπίζω να τα φέρω στον ΠΑΟΚ αυτή την χρονιά και να βοηθήσω ακόμη περισσότερο», είπε ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ για την συμμετοχή του στο Summer League, ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ και όσα πρόλαβε να μάθει για τη νέα του ομάδα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετά πράγματα για την ομάδα και την πόλη από τον Κώστα Βασιλειάδη, με τον οποίο ήμασταν μαζί πέρσι στη Murcia, αλλά έκανα και την προσωπική μου έρευνα. Μου δημιουργεί λίγο άγχος και ευθύνες όλη αυτή η ιστορία της ομάδας, αλλά είμαι ανυπόμονος να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω».

Στη δε ερώτηση για το τι είναι αυτό που του έλλειψε περισσότερο μετά από μία περίεργη και δύσκολη σεζόν με περιορισμούς λόγω Covid και έναν τραυματισμό, ο David DiLeo δεν το σκέφτηκε καθόλου... «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι φίλαθλοι. Ήταν πολύ έντονη η απουσία τους πέρσι. Το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία στο Summer League να αγωνιστώ παρουσία φιλάθλων, όπως θα είδατε είχε πολύ κόσμο και στο άλλο τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ, το The Basketball Tournament. Όλα αυτά δημιουργούν ακόμη πιο έντονη την επιθυμία να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει επιπρόσθετη ενέργεια, δεν συγκρίνεται το να παίζεις μία ολόκληρη σεζόν μπροστά σε φιλάθλους και ανυπομονώ να τους ξανά στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...