Η πιο ωραία στιγμή ενός μεγάλου αγώνα…

Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μπαίνει πλέον στην ιστορία, η διαφορά των 32 πόντων (96-64) με την οποία επικράτησε ο ΠΑΟΚ mateco επί του Άρη παίρνει τη θέση της στο αρχείο ως μία από τις μεγαλύτερες στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων κι αυτό που μένει και πρέπει να μείνει σε όλους μας, είναι η πιο όμορφη στιγμή του αγώνα! Η κοινή παρουσία στο PAOK Sports Arena του δικού μας Γιαννάκη Μήλιου, του πιο αγνού και πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Πριονίδη, του πιστού φιλάθλου του Άρη, που παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο και ήταν προσκεκλημένος της ομάδας μας σε αυτό τον αγώνα.
Η πιο ωραία στιγμή ενός μεγάλου αγώνα…

Δύο παιδιά, που παρά τα κινητικά τους προβλήματα και το γεγονός ότι είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια, δε χάνουν παιχνίδι των ομάδων τους. Το περασμένο Σάββατο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τις αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων!

Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή και αποτυπώθηκε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και σε δύο μπάλες μπάσκετ, τις οποίες υπέγραψαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, οι προπονητές και οι διαιτητές του αγώνα. Και πριν από την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος έδωσε αυτές τις μπάλες, τόσο στο Γιαννάκη του ΠΑΟΚ, όσο και στο νεαρό φίλαθλο του Άρη Γιάννη Πριονίδη, προτού και οι δύο πάρουν τη θέση τους δίπλα στους παίκτες των δύο ομάδων. Το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, αλλά και των αποστολών των δύο ομάδων συνόδευσε την είσοδο του Γιαννάκη και του Γιάννη στον αγωνιστικό χώρο.

Η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτή της όμορφης ενέργειες γεννήθηκε πριν λίγο καιρό, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία και την υποχρέωση που έχουμε να είμαστε ενεργοί όλο το χρόνο και όχι μόνο την 3η Δεκεμβρίου. Η υλοποίηση της ενέργειας αυτής έγινε με τη συνεργασία των δύο ομάδων, των διαιτητών και του ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε ακόμη...