Ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Για το Game 1 της προκριματικής φάσης, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχους στο İl Özel İdare Sports Hall, την Elazig II Ozel Idare, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 58-62.
Ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Στάνλεϊ, Παυλοπούλου, Μακιτάλο, Χαιριστανίδου και Χόλιβεϊ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, 9-10, με τον Δικέφαλο να απειλεί κυρίως μέσα από την ρακέτα με την Χόλιβεϊ. Στην συνέχεια, η τούρκικη ομάδα άνοιξε την διαφορά στους επτά, 13-20, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να μειώσουν, ωστόσο η πρώτη περίοδος έκλεισε με τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ, 13-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπήκε με διάθεση να «τρέξει» το γήπεδο, έχοντας την Παυλοπούλου σε καλή μέρα. Φανερά αγχωμένες στην συνέχεια, οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά ήταν άστοχες, επιτρέποντας στις τυπικά φιλοξενούμενες να ανοίξουν την διαφορά. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις «ασπρόμαυρες» πίσω στο σκορ με 27-43.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά ήταν άψογες σε άμυνα και επίθεση, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια απολύτως συγκεντρωμένες. Με την Στάνλεϊ να ηγείται επιθετικά, και τον Δικέφαλο να είναι αμυντικά τρομερός, οι «ασπρόμαυρες» ψαλίδισαν την διαφορά, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο 44-53.

Σε μία πραγματική κατάθεση ψυχής στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισαν την καλή εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου, μειώνοντας σταδιακά όλο και περισσότερο την διαφορά. Με τις Στάνλεϊ και Παυλοπούλου να ηγούνται επιθετικά, έχοντας από κοντά τους και την αρχηγό, Ρένια Καρλάφτη, ο Δικέφαλος μείωσε αισθητά την διαφορά, 58-62, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έδειξε χαρακτήρα, και παρά την μεγάλη διαφορά του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, επιστρέφοντας στο παιχνίδι. Οι τέσσερις πόντοι διαφοράς δίνουν πολλές πιθανότητες στον Δικέφαλο στο παιχνίδι της Πέμπτης, ώστε να πάρει μία ιστορική πρόκριση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, το Game 2 της προκριματικής φάσης απέναντι στην τούρκικη ομάδα, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30.

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 27-43, 44-53, 58-62

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Κεραμιδάς): Χαιριστανίδου 4, Χόλιβεϊ 9, Καρλάφτη 10(2), Παυλοπούλου 16(1), Στάνλεϊ 16, Κατσαμούρη, Κιλαζίδου, Μακιτάλο 3(1), Στεφανάκη, Στοΐλκοβιτς 2, Τόλη

Διαβάστε ακόμη...