"Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω..."

Ήταν ένα εγχείρημα δύσκολο. Ίσως και να θεωρήθηκε ανέφικτο για τους περισσότερους. Το πιστέψαμε, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και με την συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε.
"Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω..."

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και το ποσό των 500.000€ συγκεντρώθηκε με την συμμετοχή 9.892 φιλάθλων του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Για το πάθος και την αποφασιστικότητα του κόσμου. Μα πάνω από όλα για την αγάπη του για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Για την ομάδα που κράτησε όλο το σύλλογο στα δύσκολα. Για την ομάδα που μας γέμισε υπερηφάνεια με την κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τίτλων. Για αυτή την ομάδα που θέλουμε να την δούμε να μεγαλουργεί ξανά.

Αυτό είναι και ο επόμενος στόχος. Με υπομονή και επιμονή, με σύνεση, εργατικότητα και μεθοδικότητα, με αυτό το πάθος που πάντα θα μας χαρακτηρίζει, αλλά χωρίς βιαστικές κινήσεις. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να χτίσουμε και πάλι το μεγάλο ΠΑΟΚ. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...

Είναι ιερή μας υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Από το διοικητικό και αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους και τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, μέχρι και τους εκπροσώπους του ιστορικού και συγγενικού σωματείου ΑΣ ΠΕΡΑ. Όπως επίσης και όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι έχει ξεκινήσει ήδη από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η διαδικασία επικοινωνίας με όλους όσοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ και έχουν αφήσει τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη...