ΤΟ PAOKMANIA.GR ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟ

ΤΟ PAOKMANIA.GR ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟ   Κάθε κουβέντα δικιά σου ή των τσιρακιών σου «Μαρμαρά» εναντίον μας, αποτελεί μετάλλιο τιμής για το paokmania.gr    
ΤΟ PAOKMANIA.GR ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟ

 

Εν έτος 2007 κάποιοι λειτουργούν ακόμα με νοοτροπίες που το λιγότερο χαρακτηρίζονται αντιδημοκρατικές από όποιον γνωρίζει την έννοια της λέξης Δημοκρατία.

 

 

 

Το χειρότερο και αυτό που μας πειράζει περισσότερο είναι ότι κάποιοι απλοί φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ στηρίζουν έναν συγκεκριμένο χώρο με τα σχόλια τους και την συμμετοχή τους, αντί να γυρίσουν την πλάτη σε οτιδήποτε αποσκοπεί στην πλατιά πελατειακή βάση με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Στο paokmania.gr γράφτηκαν συχνά απόψεις και σχόλια μελών που ήταν κάθετα αντίθετες, ειρωνικές, ακόμα και τεχνηέντως αρνητικές εναντίον μας με στόχο να αποπροσανατολίσουν, προσβάλουν και να μας αποθαρρύνουν από τον σκοπό για το οποίο δημιουργήθηκε αυτή η Ιστοσελίδα. Και όμως δεν τολμήσαμε ποτέ να διαγράψουμε ή να κλειδώσουμε κάποιο θέμα, αλλά προτιμήσαμε την ανταπάντηση εφόσον ο αντίλογος ήταν σε κόσμια επίπεδα.

ΌΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ SPAM ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΕ ΜΑΪΝΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

Το paokmania.gr δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων με σκοπό την επαγρύπνηση, την ενεργοποίηση και την συμμετοχή του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού στα κοινά του ΠΑΟΚ μας. Μία από τις βασικές του αρχές είναι να διαθέτει όλα του τα έσοδα στον ΠΑΟΚ, εκτός των αναγκαίων λειτουργικών εξόδων που αναγκαστικά έχει η λειτουργία του. Σιγά – σιγά τόλμησε και αγόρασε μεγαλύτερο χώρο για να στεγάσει την τρέλα μας, ενοικίασε server για το ραδιόφωνο και είναι μπροστά σε καινούργια έξοδα με κινήσεις που θα κάνουν αίσθηση. Τα έσοδα του προέρχονται από τις διαφημίσεις (baner) που βλέπεται στην αρχική σελίδα μας. Από αυτά το ένα καλύπτει τοn Server, το άλλο το Domain και τα υπόλοιπα την διάθεση μετοχών προς όλα τα μέλη του που έδειξαν προθυμία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ενοικίαση μεγαλύτερου χώρου και Server για το ραδιόφωνο προέρχονται από την τσέπη μας. Και όμως οι μαθητευόμενοι ρουφιάνοι χωρίς να ερευνήσουν το θέμα όπως προστάζει το επάγγελμα που θέλουν να κάνουν κάποια στιγμή (ανάθεμα τους), έβγαλαν το φτυάρι και ξεκίνησαν αυτό που γνωρίζουν τόσο καλά τα αφεντικά τους. «Ρίξε λάσπη και στο τέλος κάτι θα μείνει». Δεν έκαναν τον κόπο να κάνουν ένα κλικ και να δουν πως μπορεί να διαφημιστεί κάποιος στο paokmania.gr και τον τρόπο πληρωμής που δεχόμαστε. Συγκεκριμένα αναφέρουμε: Το PAOKmania.gr ειναι μη κερδοσκοπικό site. Για να γίνει κάποιος ενδιαφερόμενος χορηγός στο site μας θα πρέπει να αγοράσει 300 μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ονομαστικά για 300 εγγεγραμμένα μέλη του site. Η λίστα με τα 300 μέλη θα πηγαίνει κυκλικά.

Δυστυχώς κάποια μέλη του site, κρίνοντας σύμφωνα με τη δική τους αντίληψη περί προβολής ενός γεγονότος, έκαναν το λάθος να πλησιάσουν αυτόν τον χώρο με σκοπό να αναφέρουν με αγνή πρόθεση τις κινήσεις που κάνουμε στο paokmania.gr έτσι ώστε να μας γνωρίσει περισσότερος κόσμος και να αρχίσει να βγαίνει αυτός ο κόσμος από το λήθαργο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Και κάποιοι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι, πραγματικά γελοία ανθρωπάκια που βλέπουν σε 50 μερες τη άμεση συμμετοχή και δραστηριοποίηση του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού στο paokmania.gr, φοβήθηκαν και θέλησαν να το παίξουν οι Κλειδοκράτορες και Θεματοφύλακες της συμπεριφοράς των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δεν επιτρέπεται σε εσένα ΠΑΟΚτσή να ξυπνήσεις από τον λήθαργο που προσπαθούν να σε ρίξουν με εφημερίδες, ραδιόφωνα και να ψάξεις άλλες λύσεις από τις «σίγουρες» που σου παρουσιάζουν τα τελευταία 15 χρόνια με ορατά σε όλους μας αποτελέσματα. Βλέπουμε που έχουν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ μας αυτοί που παριστάνουν την 4η εξουσία. Αυτοί που λόγω προσωπικών τους συμφερόντων παίζουν μπάλα στη πλάτη του Λαού του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας του κάθε λίγο και λιγάκι έναν νέο «σωτήρα» προβάλλοντας τον σε εκατομμύρια Λαού, κάτι που αν ο «σωτήρας» προσπαθούσε να το κάνει μέσω διαφημιστικής καμπάνιας θα χρειάζονταν κάποια δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Πρέπει να δέχεσαι χωρίς σκέψη ότι σου σερβίρουν και να το καταπίνεις χωρίς μάσημα.

Λοιπόν, γελοία ανθρωπάκια, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Σας ευχαριστούμε που μας αποδείξατε ακόμα μια φορά πόσο μαντρωμένο θέλετε τον οπαδό του ΠΑΟΚ για να τον παρασέρνετε με σκοπό την επιτυχία δικών σας επιδιώξεων και δικών σας σκοπών. Σας ευχαριστούμε που μας δείχνετε συνεχώς ότι δεν έχουμε κάνει λάθος για το ποιόν σας, αφού κάποιοι γνωρίζουμε προσωπικά εδώ και 40 χρόνια. τον δάσκαλο σας και παραμύθι δεν μας τάισε ποτέ. Αλήθεια, το πένθος που είχε ο εμίρης τελείωσε; 3 χρόνια πέρασαν. Θα έρθει να πάρει τον ΠΑΟΚ;

Ο Λαός θα ξυπνήσει είτε το θέλετε είτε όχι. Σε λίγο καιρό θα αναγκαστείτε να κληρώνεται και καμιά 12ʼ TV στο forum σας για να τους έχετε κοντά σας. Εσείς διώξατε ένα μέλος μας από ένα χώρο, αλλά εμείς σας διώξαμε από την ζωή μας, εδώ και πολλά χρόνια.

PAOKMANIA.GR

ADMIN TEAM

(ALAMANA 85, MHXANIKOS,VAGGT,APARADEKTOS,STALLION

,ZORRO4,ALEKAKIUS,AXILLEAS,IERO4,KAMINIA,XAMOUTZIS,

THANASISP04, BLACKEAGLE,LIONHEART)

Διαβάστε ακόμη...