Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση

Η τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα (1/6) στο ξενοδοχείο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης.
Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση

Μπροστά στα τρόπαια που κατέκτησαν φέτος τα τμήματα του ΠΑΟΚ, τα μέλη του Συλλόγου υπερψήφισαν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της περσινής περιόδου, καθώς και τον προϋπολογισμό του 2016.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, είπε τα εξής: "Η σημερινή μέρα είναι πανηγυρική λόγω της κατάκτησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Mακάρι από εδώ και πέρα να γιορτάσουμε πρωταθλήματα κύπελλα και συμμετοχές στο Champions League.

Εύχομαι να έχουμε για πολλά χρόνια τον Ιβάν Σαββίδη, που με την αγάπη του, την προσφορά του και τον αυθορμητισμό του, έχει μπει στο πετσί του ΠΑΟΚτσή και έχει γίνει πιο ΠΑΟΚ από εμάς. Είναι κοντά μας και πιστεύουμε ότι δεν θα είμαστε μόνοι όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Σε αγωνιστικό επίπεδο η φετινή χρονιά ήταν σχετικώς καλή, κατακτήσαμε τίτλους, όμως η φιλοσοφία μας είναι διαρκώς να επιδιώκουμε το καλύτερο και τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Οικονομικά η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Τα έσοδα από την Πολιτεία είναι μηδαμινά, γνωρίζετε ότι πλέον δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις. Κατορθώσαμε να μη χρωστάμε στο Δημόσιο και απλώς έχουμε κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές των τμημάτων, που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι με τη συμπαράσταση του Ιβάν Σαββίδη να αντιμετωπίσουμε και αυτά τα μικρά προβλήματα και να εξελιχθούμε στον σύλλογο που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα στη χώρα, ξεπερνώντας κάθε άλλο σύλλογο".

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό του οικονομικού έτους 2015 (1/1/2015-31/12/2015) και ακολούθησε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από τον κ. Αντώνη Καρούση. Στη συνέχεια το σώμα της γενικής συνέλευσης υπερψήφισε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό και ενέκρινε την έκθεση.

Η γενική συνέλευση συνεχίστηκε με τον διοικητικό απολογισμό, όπου οι έφοροι των τμημάτων ανέλυσαν τα πεπραγμένα σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό που τονίστηκε είναι η διαρκής προσπάθεια του Συλλόγου αφενός να διαδραματίζει κορυφαίο ρόλο σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο και αφετέρου να φέρνει όλο και περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερη μνοία έγινε στους χορηγούς και στους υποστηρικτές των τμημάτων, αλλά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, να γίνουν εγγραφές νέων μελών και να υπάρξει ενίσχυση των τμημάτων από χορηγούς - επιχειρηματίες. Από την πλευρά του ο κ. Κατσαρής, εξήρε την προσφορά του κ. Κώστα Αμοιρίδη και τον ευχαρίστησε για όσα έκανε για το σύλλογο έως τώρα.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υπερψήφιση του προϋπολογισμού για το 2016.

Διαβάστε ακόμη...