Δεν τα κατάφερε...

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, γνωρίζοντας την ήττα με 28-22.
Δεν τα κατάφερε...

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τα πρώτα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης να μοιράζονται, 2-2. Σ' εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα σερί 4-0, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, 6-2. Με συνεχόμενα πέναλτι του Κουκμίση ο ΠΑΟΚ μείωσε στα τρία γκολ, 8-5, ενώ ακόμα ένα... ξέσπασμα του Δικεφάλου μείωσε την διαφορά στο γκολ, με τον Τσαναξίδη να γράφει το 10-9. Βγάζοντας δικαιολογημένη κόπωση, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν και πάλι προβάδισμα, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 16-12.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ βρήκε πρώτος γκολ, 16-13, ωστόσο στην συνέχεια η διαφορά παρέμενε στα τέσσερα τέρματα, 19-15. Ο Γκιγκόφ μπήκε στο παιχνίδι με σημαντικές επεμβάσεις, και οι Κουκμίσης και Νικολαΐδης μείωσαν για τον ΠΑΟΚ, 21-18. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αυξήσουν την διαφορά, 24-19, ο Δικέφαλος προσπάθησε να μειώσει, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ριζικά, με το τελικό 28-22 να μην δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και 18:00, απέναντι στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, εντός έδρας.

Διαβάστε ακόμη...