«Σαρωτικός» ο ΠΑΟΚ mαteco στην «πρεμιέρα»!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού με 49-16.
«Σαρωτικός» ο ΠΑΟΚ mαteco στην «πρεμιέρα»!

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Vrancic, Dias, Gomes και Brocardo.

Στην αρχή της αναμέτρησης, οι «Νταμπλούχες» μπήκαν πολύ δυνατά και έκαναν ένα σερί 4 τερμάτων από τα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ mαteco έλεγχε πλήρως τον αγώνα και επέκτεινε την διαφορά του στο σκορ. Μετέπειτα, ο Δικέφαλος την διαφορά τερμάτων κατά 15 γκολ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 23-8.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό, ο ΠΑΟΚ mαteco κυριαρχούσε και άνοιγε όλο και περισσότερο την ψαλίδα του σκορ. Οι ασπρόμαυρες έχοντας σερί των 4 και 5 τερμάτων έφτασαν την διαφορά από τις αντιπάλους τους στα 23 γκολ, στα μισά του δεύτερου μέρους. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Δικέφαλος παρέμεινε σε δυνατό τέμπο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 49-16.

Στην 2η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με την Αθλητική ΑΕΠ Πανοράματος.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...