Ήττα και 3η θέση για τους Νέους στο χάντμπολ

Στον τελευταίο αγών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων, το οποίο διεξάγεται στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΚ, από την οποία γνώρισε την ήττα με 32-25 σκορ, κατακτώντας τελικά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.
Ήττα και 3η θέση για τους Νέους στο χάντμπολ

Ο Δικέφαλος, πορεύτηκε ισόπαλος με τον αντίπαλο μέχρι το 6-6, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-9. Η συνέχεια βρήκε τους «ασπρόμαυρους» πίσω στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 16-13.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι» άργησαν να βρουν ρυθμό, με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 22-18. Ένα κενό διάστημα "στοίχισε" στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ για 8 γκολ (30-22), με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται τελικά με 32-25.

Ο Δικέφαλος, μέσω της πορείας του στους τρεις αγώνες που έδωσε, κατάφερε να καταλάβει την 3η θέση στη διοργάνωση και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: 32-25

ΑΕΚ (Αλβανός): Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ματεντζόγλου, Αθανασάκος, Δικαιούλιας 4, Κοτζιάς, Στάθης 5, Βασιλόπουλος 4, Ρούτσιας 1, Κοτσιώνης 6, Χατζηπαυλής 2, Καλύβας 3, Παππάς, Πούλιας 1, Χαϊκάλης, Βαρδαξόπουλος 6.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τζωρτζίνης 6, Παπάζογλου 8, Γιορανίδης 2, Παπαγιώτας, Βελισσαρίου, Φρειδερίκος 3, Μαρίνος, Χατζηλίας 3, Κατσαπαντέρας, Μαυρουλοσηφάκης, Έξαρχος, Γκιαούρης, Δόντας, Χατζίδης, Καρασαββαΐδης, Τσαρδάκης 1

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...