Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στην Έδεσσα!

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Έδεσσα, όπου και αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τον τοπικό Αερωπό, του οποίου και επικράτησε με 19-27 σκορ.
Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στην Έδεσσα!

Ο ΠΑΟΚ, αν και πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα με 0-2 γκολ, επέτρεψε στον Αερωπό να μειώσει σε 2-3, κάτι που δεν έβαλε ωστόσο εμπόδια στους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι έχτισαν σταδιακά μία διαφορά των +3 γκολ, 2-5 και 5-8, την οποία και κατάφεραν να ανοίξουν στα 6 γκολ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, με 7-13 σκορ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πάνου Γούσιου ανέβασαν τον ρυθμό τους, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά στα +7 γκολ, 13-22, ενώ, μόλις πριν 10' από το τέλος, προηγήθηκαν με 15-23, για να κλείσουν τελικά την αναμέτρηση με 19-27 και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με την πολυπόθητη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τις καταστάσεις, να πιέσει στην άμυνα και να βρει πολλές λύσεις στην επίθεση, με τον προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος έδειξε να προσπερνάει το "σκόπελο" της πολύμηνης απραξίας και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης, "σφιχταγκαλιάζοντας" έτσι την πρώτη θέση του Ομίλου του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σημάδι ότι από την επανέναρξη των προπονήσεων και μέχρι τώρα έγινε σοβαρή δουλειά από τους παίκτες και το τενχικό τιμ του τμήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 6 Μαρτίου, όπου αντιμετωπίζει την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας στο Γήπεδο της Μίκρας.

Αερωπός ManDynamic - ΠΑΟΚ: 19-27

Ημίχρονο: 7-13

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...