Νίκη με ωραίο χάντμπολ!

Nίκη για το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε του Φαίακα Κέρκυρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Handball Premier, στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με σκορ 33-23.
Νίκη με ωραίο χάντμπολ!

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, με τον Δικέφαλο να πιέζει στην άμυνα και να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, και τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να πραγματοποιούν μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το σκορ χαμηλά (3-2). To κλέψιμο του Λιάπη, ο οποίος σκόραρε στον αιφνιδιασμό για το 4-2, έδωσε στο Δικέφαλο προβάδισμα δύο τερμάτων για να ακολουθήσει ακόμη μία επέμβαση του Άρσιτς και γκολ στο τρανζίσιον από τον Καβουσανάκη, ο οποίος έκανε το 6-3. Στα μέσα του σετ ο ΠΑΟΚ με τρομερή άμυνα, υπομονή και γρήγορες μεταβάσεις στην επίθεση κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 10-4, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα, από πολύ νωρίς στον αγώνα. Η εξαιρετική λόμπα του Λιάπη στη συνέχεια έφερε το 13-6, με τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά να ξεφεύγει με επτά τέρματα στα μέσα του ημιχρόνου. Στη συνέχεια, με τον Άρσιτς να κατεβάζει ρολά, τον Τζωρτζίνη να χτυπάει στην αντεπίθεση και τον Παλάσκα να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (17-7), πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 19-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρσιτς εξακολουθούσε να υψώνει «τείχος» και να σταματάει τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ενώ παράλληλα με διαδοχικές εύστοχες επιθέσεις, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 22-10, εκτοξεύοντας τη διαφορά στα δώδεκα τέρματα. Στα μέσα του ημιχρόνου, ο Δικέφαλος έριξε ελαφρώς το ρυθμό του παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων, δίχως να απειληθεί από τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, ο Στογιάνοβιτς με εντυπωσιακό μακρινό σουτ, δίνει τέλος στο σερί τεσσάρων τερμάτων του Φαίακα, διαμορφώνοντας το 26-18. Στο τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα, με τον Γιορανίδη να σκοράρει το παρθενικό του τέρμα σε αγώνα της Handball Premier, επαναφέροντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (31-21), για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με σκορ 33-23.

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Φαίακα Κέυρκυρας, αποδίδοντας ωραίο χάντμπολ με εξαιρετική άμυνα και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατέβασε στροφές, στο 40ο λεπτό, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν προσωρινά το σκορ, όμως στο τέλος του παιχνιδιού, αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ, επανέφερε διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Ζητούμενο αποτελεί, ο Δικέφαλος να αποδίδει στο μέγιστο, σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

O ΠΑΟΚ στρέφει πλέον το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας, ευελπιστώντας να κατακτήσει ακόμη μία νίκη.

Τα πεντάλεπτα: 1ο ημίχρονο: 3-2, 5-3, 9-4, 11-6, 14-7, 19-8 2ο ημίχρονο:22-11, 23-14, 25-15, 26-18, 33-23

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Νικολαΐδης, Γιορανίδης 2, Παλάσκας 7, Τσαναξίδης 1, Μέντουριτς 4, Λιάπης 2, Αποστόλου, Κυριακίδης, Στογιάνοβιτς 3, Σεϊρεκίδης 1, Καραγκιοζόπουλος 2, Τζωρτζίνης 1, Καβουσανάκης 6.

.................

Δείτε το παιχνίδι σε live streaming μέσα από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο youtube..

 

Διαβάστε ακόμη...