Με το ... δεξί ο ΠΑΟΚ Μateco!

Πρεμιέρα με νίκη για την ομάδα Χάντμπολ Γυναικών, ΠΑΟΚ Μateco, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανοράματος HONDA με σκορ 22-35 για την 1η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Ηandball Premier Γυναικών.
Με το ... δεξί ο ΠΑΟΚ Μateco!

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, όπου με έμφαση στην άμυνα και χαρακτηριστική επιθετική ευστοχία προηγήθηκε γρήγορα με 2-6. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, όμως βρέθηκαν απέναντι στο «τείχος» η οποία απέκρουσε δύο συνεχόμενα πέναλτι, με τη Νίκολιτς να σκοράρει στον αιφνιδιασμό για το 5-9, για να ακολουθήσει η Χaτζηπαρασίδου με εύστοχο πέναλτι, δίνοντας στο Δικέφαλο προβάδισμα με double scor (5-10).

Προς το τέλος του ημιχρόνου, το Πανόραμα ΗΟΝDA ισορρόπησε το παιχνίδι μειώνοντας σε 9-11, και ισοφαρίζοντας στη συνέχεια (11-11) εκμεταλλευόμενη την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ. Τα κορίτσια του Δικεφάλου πάτησαν «γκάζι» στο τελευταίο πεντάλεπτο τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με σκορ 14-17.

Συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όπου με δύο γκολ της Ζυγούρα προηγήθηκε με 15-20. H Σεβδίλη πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος, διαμορφώνοντας το 15-23. Στα μέσα του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα, δίχως να δίνει στις γηπεδούχες το δικαίωμα να πλησιάσουν στο σκορ.

Η Σεβδίλη με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μισό, σκοράρει ακατάπαυστα διαμορφώνοντας το 16-26, δίνοντας στον Δικέφαλο για πρώτη φορά στο παιχνίδι διψήφια διαφορά τερμάτων. Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εύκολα με 22-35

Πεντάλεπτα: 1ο ημίχρονο: 2-5, 4-7,5-10, 9-11, 12-12, 14-17, 2ο ημίχρονο: 15-20, 15-23, 16-25, 17-28, 20-29, 22-35.

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Γκάτζιου (7) , Ζυγούρα (5), Μπατζαρακούδη, Oljaca, Xατζηπαρασίδου (6) , Μεντεσίδου, Jovanovska, Σεβδίλη (7), Σαμολαδά (2), Καραχαρίση, Παναγιωτίδου (1), Νikolic (6), Κατσούνη, Μαυροσαββίδου, Κριτζάλη.

Στο δια ταύτα, Ο ΠΑΟΚ με ολοκληρωτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, επικράτησε άνετα του Πανοράματος ΗΟΝDA, ξεκινώντας με το «δεξί» τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, στρέφοντας πλέον το βλεμμα στη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Handball Premier Γυναικών με αντίπαλο την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Δείτε το παιχνίδι ...

Διαβάστε ακόμη...