Τώρα αρχίζει η μεγάλη πρόκληση!

Βλέποντας το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, θα σταθώ στα εξή ...
Τώρα αρχίζει η μεγάλη πρόκληση!

Πρώτα απ' όλα μπράβο στον Καλμαζίδη που έκανε πιο εκτεταμένο rotation από ότι περίμενα και έβαλε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι σεβόμενος και την κατάσταση του Φίλιππου αλλά και θέλοντας να δοκιμάσει σχήματα και να δει ποιοι παίκτες από τον πάγκο είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

Δεύτερον, όσον αφορά τους παίκτες, ο Μπουράκης έδειξε ιδιαίτερα βελτιωμένος και να έχει βρει τη χημεία του με την ομάδα. Είχε πάρα πολύ καλή υποδοχή (65% υποδοχή και 45% άριστη σε 20 προσπάθειες), ενώ σε κάποια σημεία έβγαλε και πολύ καλές άμυνες. Έδειξε ότι η θέση στα λίμπερο είναι πάρα πολύ ισχυρή με έναν παίκτη με μέλλον και ικανότητες και έτοιμο να καλύψει τον Κοκκινάκη αν υπάρξει θέμα.

Ο Τζιουμάκας ήταν επίσης εξαιρετικός ιδιαίτερα στην επίθεση που όσες επιθέσεις πήρε τις τελείωσε με δυνατά χτυπήματα (4/5 επιθέσεις), ενώ στην υποδοχή δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν απειλήθηκε κιόλας (80% υποδοχή και 60% άριστη σε 5 προσπάθειες). Το highlight της αναμέτρησης ήταν που παραλίγο να δούμε το Haikyuu!! και στην πραγματικότητα όπου παραλίγο ο Τζιουμάκας με τον Μπαρνς να χτυπήσουν μαζί την μπάλα για την επίθεση. Πάλι καλά δεν είχαμε τραυματισμούς στην προσγείωση.

Ο Μπαρνς έδειξε ότι ανεβαίνει, έχει αλτικότητα και χτυπήματα που δε βλέπουμε συχνά στο Πρωτάθλημα, ενώ όσες φορές κλήθηκε στην υποδοχή τις έβγαλε άριστες και τις 3. Επίσης έδειξε ότι αρχίζει να μπαίνει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, καθώς δεν ήταν τόσο έξω από τα νερά του όπως ήταν στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. Απλά θέλει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο για να διορθώσει κάποια λάθη στην επίθεση και να βελτιώσει την επικοινωνία του με τους πασαδόρους.

Ο Σωτηρίου έπαιξε όσο έπρεπε να παίξει και έδειξε καλά στοιχεία σε υποδοχή (67% υποδοχή και 67% άριστη και 1 λάθος σε 3 προσπάθειες), σερβίς και επίθεση. Το ίδιο και ο Κουκλίνσκι που έπαιξε και ο ίδιος όσο χρειάστηκε και έδειξε ότι είναι σε φοβερή φόρμα σε όλους τους τομείς. Γενικά στους ακραίους δείξαμε ότι υπάρχουν πλέον λύσεις με την προσθήκη Μπαρνς και απλά οι Σωτηρίου και Τζιουμάκας να παραμείνουν σταθεροί.

Στους κεντρικούς δείξαμε ότι εμείς και ο Φοίνικας έχουμε την πληρέστερη τετράδα κεντρικών στο Πρωτάθλημα. Ο Γάτσης φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά και δικαίως είναι ο 3ος κεντρικός της ομάδας, καθώς έχει βελτιώσει το επιθετικό κομμάτι πολύ, έχει βελτιώσει τις τοποθετήσεις του στο μπλοκ και έχει πολύ καλό τζαμπ φλοτ σερβίς. O Τακουρίδης είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Θα μπει και θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Καλά έκανε και τον έβαλε καθώς ήταν και εκτός λόγων κορωνοϊού τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Τερζής εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και έκανε τη διαφορά παίρνοντας αρκετούς πόντους από επιθέσεις και άσσους. Το μοίρασμα ήταν καλό, αλλά δυστυχώς έχει παρέλθει η μπογιά του και δεν μπορεί να σταθεί σε μεγαλύτερο επίπεδο πλέον. Σε ποιο ανώτερο αντίπαλο (π.χ. Μίλωνας) έδειξε ότι δεν μπορεί να μοιράσει όπως μοίραζε το παιχνίδι.

Ο Μπούτος ενώ έδειξε ότι στο σερβίς και στο μπλοκ έχει βελτιωθεί, κάνει αρκετά λάθη στην επίθεση και δεν τελειώνει σωστά τις φάσεις. Αργή βελτίωση παρατηρώ και δεν ξέρω αν είναι αρκετό αυτό.

Τώρα αρχίζει η μεγάλη πρόκληση. Από τις 26 Φεβρουαρίου έχουμε το 1ο βήμα από τα 10 για να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι δε θα έχουμε ενδιάμεσα παιχνίδια αλλά μόνο ανά ΣΚ. Ίσως να βάλουν τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ και τον προημιτελικό του Κυπέλλου αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό. Ο ΠΑΟΚ σοβαρός και υγιής δεν έχει κανένα θέμα!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!!!!

Διαβάστε ακόμη...