ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 19:15, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα.
ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή λόγω των Χριστουγέννων, και έχει ως στόχο με μία νίκη, να επεκτείνει το σερί του, να κάνει πρώτο βήμα πρόκρισης αλλά και να κλείσει το 2021 όμορφα.

Στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως έρχεται μια απαιτητική νέα χρονιά, με αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ αλλά και Ευρώπη, ωστόσο άπαντες είναι προετοιμασμένοι για υψηλές «πτήσεις».

Απέναντι του, ο ΑΟΝΣ Μίλων, ο οποίος πήρε τα δύο must-win παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ και Φίλιππο Βέροιας με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα, και φαίνεται πως θα καταλάβει μία θέση η οποία θα τον στείλει στα Play-Off του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD.

Για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η δυσκολία είναι ότι το παιχνίδι είναι μέσα στις γιορτές, μετά από ένα διάστημα αποφόρτισης που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κάναμε κάποιες προπονήσεις, και η ομάδα ελπίζω να εμφανιστεί έτοιμη και διψασμένη για την συνέχεια των υποχρεώσεων.

Η δική μας σοβαρότητα αν είναι στο επίπεδο που θέλω και περιμένω, εκεί θα κριθεί στο παιχνίδι. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύεις κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο, ότι πρέπει να αποδώσεις τα αναμενόμενα».

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021
1ος Ημιτελικός, League Cup «Νίκος Σαμαράς»
Κλειστό Μίλωνα Κροίσος Πέρσης
19:15, ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ 3HD)

Διαβάστε ακόμη...