Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο!

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, πατώντας τον με 3-0 στο PAOK Sports Arena το οποίο ώθησε τον Δικέφαλο στην άνετη νίκη.
Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο!

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε ένα προβάδισμα με 2-4, οι «ασπρόμαυρες» πήραν άμεσα κεφάλι στο σκορ με 6-5 και 10-6, με την Λι Ντα Γιονγκ να μοιράζει εκπληκτικά το παιχνίδι και την Κογιάρ μαζί με την Μερτέκη και την Πολυνοπούλου να τελειώνουν σωστά τις φάσεις. Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμα σε 17-9 με την Καλαντάντζε, κάνοντας άνετα το 1-0 στα σετ με 25-16 έπειτα από μπλοκ της Κογιάρ.

Το δεύτερο σετ κυμάνθηκε ανάλογα, καθώς οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν μπροστά με 4-6, 7-9 και 9-11, δημιουργώντας προβλήματα από τα σερβίς στην υποδοχή του ΠΑΟΚ, αλλά από την στιγμή που η ομάδα του Τάκη Φλώρου διόρθωσε τα κακώς κείμενά της προσπέρασε τις «ερυθρόλευκες» με 15-12 έχοντας την Κογιάρ σε τρομερή μέρα επιθετικά, ενώ το 19-16 έγραψε η Μερτέκη με πολύ δύσκολο χτύπημα. Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με σχετική ευκολία (25-20), παίρνοντας ισχυρό πλεονέκτημα νίκης.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες με φτερά στα πόδια αλλά και με την υποστήριξη των περίπου 1.000 φίλων της στο PAOK Sports Arena, έφυγαν από νωρίς με 7-4 και 11-6, με την Μερτέκη και την Κογιάρ να αποτελούν τους επιθετικούς άξονες του Δικεφάλου ο οποίος παρήγαγε εξαιρετικό βόλεϊ καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το σετ, μειώνοντας σε 13-11 και 15-13, προσπαθώντας να παραμείνει στο ματς. Σε εκείνο το σημείο όπου ο Δικέφαλος φάνηκε να... μπλοκάρει επιθετικά, εμφανίστηκε η Φιντόν η οποία με δύο μπλοκ και έναν άσσο έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στην ομάδα της (21-17). Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, τον οποίο δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός, καθαρίζοντας με απλότητα το ντέρμπι με 3-0.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, παρουσιαζόμενος ολοκληρωμένος πλέον, μετά την ένταξη των αδερφών Λι, έδειξε στο γήπεδο την ποιοτική ανωτερότητά του και έφτασε στην νίκη με 3-0 σετ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 3-0

Αναλυτικά τα σετ: 25-16, 25-20, 25-21

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...