Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Ε.Γ. Μίκρας, τον συμπολίτη.
Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Ο ΠΑΟΚ μετά τις διαδοχικές προκρίσεις με Θέτιδα Βούλας και ΑΟ Λαμίας, έφτασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον κυνηγά με αξιώσεις την συμμετοχή του στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Απέναντι του, ο Άρης, ο οποίος προκρίθηκε επί της ΑΕΚ στο «χρυσό» σετ στην προημιτελική φάση και από κει μέσω της κλήρωσης βρέθηκε στους «4» δίχως αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με τον Δικέφαλο να κατεβαίνει στην «μάχη» του ημιτελικού «πάνοπλος».

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτριες του Δικεφάλου να δώσουν την ψυχή τους και επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, η Μίλιτσα Κούμπουρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ενθουσιασμένες για το «ντέρμπι» της πόλης στα ημιτελικά. Ο Άρης είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε στον τελικό. Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου με πολύ καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για την πρόκριση!».

Διαβάστε ακόμη...