Winmasters MVP ο Andri Aganits!

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Andri Aganits, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Winmasters MVP ο Andri Aganits!

Ο Εσθονός κεντρικός, με καλή εμφάνιση τόσο στο παιχνίδι της εξ' αναβολής 2ης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ, όσο και στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ήταν σχεδόν ανίκητος στις «μάχες» στο φιλέ ενώ έδωσε σημαντικούς πόντους με πρώτους χρόνους.

Ο Andri Aganits τερμάτισε πρώτος με 66%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης με 34%.

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Andri Aganits, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος για αυτή την διάκριση. Τα δύο παιχνίδια με τον ΟΦΗ ήταν σημαντικά, για αυτό έπρεπε να πάρουμε τους έξι πόντους και να βρούμε ρυθμό. Έχουν έρθει νέοι παίκτες, και έτσι προσπαθούμε να βρούμε συνοχή σαν ομάδα αλλά και ψυχολογία. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά ενόψει των δύο δυνατών παιχνιδιών κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και τον Παναθηναϊκό».

Congratulations Andri!

Διαβάστε ακόμη...