Νίκησε ξανά και βρίσκει ρυθμό

O ΠΑΟΚ ως τυπικά φιλοξενούμενος αντιμετώπισε στο Ε.Γ. Μίκρας για την 9η αγωνιστική της Volleyleague, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου 2021 τον ΟΦΗ, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 σετ.
Νίκησε ξανά και βρίσκει ρυθμό

Στο ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρατάχθηκε με τους Πριγιέν, Παπαλεξίου, Άγκανιτς, Κουμεντάκη, Εβάντρο, Ντεν Ντρις και λίμπερο τον Κοκκινάκη, πήρε το πρώτο πόντο του αγώνα με τις δύο ομάδες στην συνέχεια να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 14-14. Ο Δικέφαλος έτρεξε ένα σερί 5 πόντων και πήρε προβάδισμα με 16-21. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν χωρίς όφελος να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν το πρώτο σετ με 25-22 και να κάνουν το 1-0.

Το δεύτερο σετ είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο με τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές, τους πόντους να είναι μοιρασμένοι και το σκορ να είναι ισόπαλο μέχρι και το 23-23. Στους τελευταίους πόντους του σετ ο Δικέφαλος με καρφί του Εβάντρο και μπλοκ του Ντεν Ντρις έκανε 25-23 και προηγήθηκε με 2-0.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ με φόρα από τα δύο προηγούμενα πήρε προβάδισμα 4 πόντων με 2-6. Στα μέσα του σετ ο ΟΦΗ έκανε την αντεπίθεσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει με 14-14, για ακόμη μια φορά στην αναμέτρηση. Από εκεί και έπειτα οι ομάδες παρέμειναν μέχρι το 18-18, όπου ο ΠΑΟΚ με δύο πόντους του Κουμεντάκη και έναν του Κανέλλου πήρε προβάδισμα 3 πόντων, 18-21. Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν το σετ με 26-24 και κέρδισαν το παιχνίδι με 3-0.

Ο Δικεφάλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι σε μια αξιόμαχη μάχη και κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη και να διευρύνει το σερί νικών του σε τρεις.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: 0-3

Αναλυτικά τα σετ: 22-25, 23-25, 24-26

ΠΑΟΚ (Κώστας Δεληκώστας): Παπαλεξίου, Πριγιέν, Αγκάνιτς, Κουμεντάκης, Εβάντρο, Ντεν Ντρις, Κοκκινάκης, Κομητούδης, Σωτηρίου, Μπούτος, Καπετανίδης.

Διαβάστε ακόμη...