Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τίτλου!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ20 κοριτσιών, από τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τίτλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταθλητών:

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κάνανε, λόγω της κατάστασης που επικρατεί περάσαμε όλο το καλοκαίρι μας στο γήπεδο, και ανταμείφθηκαν οι κόποι τους. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει πάρει 3 τρόπαια, και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον Διοικητικό Υπεύθυνό μας, κ. Κώστα Αμοιρίδη, που είναι ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες, οι οποίες είναι και ταλαντούχες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Η πασαδόρος, Ελισάβετ Ηλιοπούλου:

«Δουλέψαμε πολύ σαν ομάδα και το θέλαμε πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μας πίεσε καθώς είχαμε θέσει ένα στόχο και έπρεπε να τον κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένες γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να σταθούμε αντάξια στη τελική φάση και να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο».

Το λίμπερο, Ελένη Παπαδοπούλου:

«Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της Ομάδας, κ. Αμοιρίδη, στους γονείς μου καθώς και στις συμπαίκτριές μου που πιστεύουν πάντα σε εμένα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς».

Η ακραία, Σταματία Κυπαρίσση:

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, οι συμπαίκτριές μου είναι εξαιρετικές και μέσα από το σύνολο μπόρεσα να διακριθώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη, το θέλαμε πάρα πολύ».

Η κεντρικός, Κυριακή Τερζόγλου:

«Μέσα από σκληρή δουλειά τα καταφέραμε, αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη για τη στήριξη που μας παρέχει, στην οικογένειά μου, στον προπονητή μας καθώς και στις συμπαίκτριές μου».

Η αρχηγός της ομάδας, διαγώνιος Πιλιτσίδου Σωτηρία- Ελένη:

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, φάνηκε η εμπειρία μας, το θέλαμε πολύ και δουλέψαμε για αυτό όλο το καλοκαίρι. Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη, ο οποίος μας στήριξε όλη τη χρονιά, καθώς και στην οικογένειά μου».

Διαβάστε ακόμη...