Διπλό για την ομάδα πόλο!

Για την 6η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο με 7-9 ...
Διπλό για την ομάδα πόλο!

Το πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος έκανε σωστή διαχείριση κυρίως αμυντικά. Καθώς, κράτησε το μηδέν στην εστία του κάνοντας πολύ καλές άμυνες. Το σκορ άνοιξε ο Κεχαλάρης, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Στη συνέχεια τα τέρματα της ομάδας διπλασίασε ο Χαραλαμπόπουλος, πηγαίνοντας το σκορ στο 0-2, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η πρώτη περίοδος.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανέβηκε ο ρυθμός με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-2. Ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα, με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 1-3 και να φέρνει πάλι την διαφορά στα δύο γκολ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-3. Ο Μιλάρντοβιτς έβαλε το όνομα του στην λίστα τον σκόρερ, κάνοντας το 2-4. Μετέπειτα οι παίκτες του Φαλήρου πλησίασαν και πάλι, με τον Κούπμαν να σκοράρει και να διαμορφώνει το σκορ στο 3-5, με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και σκόραραν στα πρώτα δευτερόλεπτα τους τρίτου οκταλέπτου. Με τον Κεχαλάρη να βρίσκει δίχτυα με πολύ ωραίο σουτ και να κάνει το 3-6. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια, με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει για το 3-7 και τον Πολυμέρη Προσινικλή να κάνει το 3-8 και να φέρνει την διαφορά στα πέντε τέρματα. Μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, οι γηπεδούχοι έβαλαν δύο τέρματα και έφεραν το σκορ στο 5-8.

Στο τέταρτο και πιο κομβικό οκτάλεπτο, οι αντίπαλοι του Δικεφάλου ανέβασαν το τέμπο τους. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έμεινε καθ΄ όλη την διάρκεια της περιόδου μπροστά στο σκορ, με τον Αϊβαλιώτη να αποκρούει τα σουτ των αντιπάλων και όλη την ομάδα να μην χάνει την συγκέντρωση της. Ο Κεχαλάρης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 7-9, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στην 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα αναμετρηθεί εντός έδρας το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, με τον Γ.Σ. Περιστερίου.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. , Καλαργυρός , Κεχαλάρης 3 , Milardovic 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π. 1, Koopman 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Διαβάστε ακόμη...