Ήττα στις λεπτομέρειες

Στο 2ο παιχνίδι του προκριματικού ομίλου, η ομάδα πόλο του  ΠΑΟΚ, ηττήθηκε 10-9 στο Ζάγκρεμπ την ουγγρική Honvent ...
Ήττα στις λεπτομέρειες

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 10-9 από την ουγγρική Honvent αλλά παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Μιλάρντοβιτς, Κεχαλάρη, Τσολακούδη, Κόουπμαν, Καλαργυρό και Χαραλαμπόπουλο.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένος, με τους Ούγγρους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ωστόσο, ο Χαραλαμπόπουλος μείωσε σε 2-1 στα λίγο πριν τα μισά της περιόδου. Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι έχοντας ευστοχία έκαναν το 6-1. Με τον Χαραλαμπόπουλο να απαντά και πάλι κάνοντας το 6-2, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει πρώτος και τον Μιλάρντοβιτς να μειώνει σε 6-3. Μετέπειτα, οι παίκτες της Budapesti Honved έβαλαν ακόμα ένα τέρμα, με τον Καλαργυρό να βρίσκει δίχτυα και να φέρνει πάλι την διαφορά στα τρία γκολ με 7-4. Μετέπειτα οι Ούγγροι σκόραραν ακόμη ένα τέρμα, με τον Κόουπμαν να κάνει το 8-5 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ του πρώτου μέρους της αναμέτρησης.

Στην επανέναρξη, οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν και άλλο την ψαλίδα του σκορ, με τον Χαραλαμπόπουλο να βάζει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 8-6. Ενώ, λίγο αργότερα μείωσαν κι άλλο και έφτασαν ένα γκολ μακριά από τους αντιπάλους τους, με τον Κόουπμαν να σκοράρει για το 8-7 και τον Αϊβαλιώτη αμέσως μετά να κρατά μακριά από την εστία του τους αντιπάλους. Οι Ούγγροι μέχρι το τέλος της περιόδου έβαλαν άλλο ένα γκολ, το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο, με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει και πάλι κάνοντας το 9-8, με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο και κρίσιμο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό. Οι τυπικά «γηπεδούχοι» βρήκαν πρώτοι δίχτυα, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 10-9. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος κάνοντας καλές άμυνες δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να σκοράρουν. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της Budapesti Honved, εξουδετέρωσε όλα τα σουτ των «ασπρόμαυρων». Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 10-9.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 2-3, 1-3, 1-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π., Κόουπμαν2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Διαβάστε ακόμη...