«ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...»

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, τον συμπολίτη.
«ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...»

Στο πρώτο «ντέρμπι» της Θεσσαλονίκης, μετά από 20 χρόνια στον θεσμό του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα του δώσει τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική άνοδο.

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ, ο οποίος στην πρεμιέρα έδειξε το μαχητικό του πρόσωπο, θέλει να συνεχίσει την σταθερή παρουσία του στο πρωτάθλημα, όπως τα τελευταία χρόνια, τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα.

Απέναντι του, ο νεοφώτιστος Άρης, ο οποίος επέστρεψε στην Α1 μετά από 20 χρόνια, και ο οποίος ξεκίνησε με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 16-9 από τον Εθνικό Πειραιώς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη είναι το πρώτο ουσιαστικά βατό παιχνίδι της σεζόν. Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, έχουμε ψυχολογία, και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, και κυρίως στην άμυνα. Πιστεύω ότι δεν θα απειληθούμε ιδιαίτερα εφόσον κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής».

«ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...»

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021
2η αγωνιστική, Α1
Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
15:00, Άρης-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...