«Δεν περιμένω χάρες, θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε»

Προβάδισμα για την είσοδο της στην εξάδα πήρε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της επί του Πανιωνίου στο Ποσειδώνιο.
«Δεν περιμένω χάρες, θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε»

Για να μην εξαρτιέται από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων, ο Δικέφαλος καλείται να κερδίσει τον Υδραϊκό την Κυριακή ώστε να μπει στα φετινά πλέι-οφ που ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος που είχε τεθεί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θ. Χατζηθεοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τους χαμένους βαθμούς στα Χανιά, αλλά και το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι με πολλά λάθη, αλλά το απίστευτο πάθος από τις δύο ομάδες και οι διακυμάνσεις στο σκορ, το μετέτρεψε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν όσο οξύμωρο και παράδοξο αν ακούγεται αυτό. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι-οφ, άρα ήταν λογικό να κάνουν λάθη. Σημασία έχει ότι ο νικητής θα αποκτούσε ένα προβάδισμα στη μάχη αυτήν. Κρατάω τους τρεις βαθμούς και πρέπει να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την απόδοση τους, γιατί δεν παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι, το διεκδικήσαμε, προηγηθήκαμε, κρατήσαμε τη μπάλα και πήραμε τη νίκη.

Ο "τελικός" για εμάς ήταν στα Χανιά. Εκεί αν παίρναμε τη νίκη θα μιλούσαμε πλέον διαφορετικά. Έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς εμείς πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Με τρίποντο σε εκείνο το ματς θα είχαμε ήδη προκριθεί. Δεν περιμένω χάρες από τις άλλες ομάδες. Πάμε στην Αθήνα για τη νίκη για να πάρουμε το τρίποντο κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και να προκριθούμε στα πλέι-οφ».

Διαβάστε ακόμη...