Καταλυτικό το 2ο οκτάλεπτο ...

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε τον Εθνικό ΟΦΠΦ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όπου και γνώρισε την ήττα με 11-13.
Καταλυτικό το 2ο οκτάλεπτο ...

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες με τα λάθη λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας να είναι πολλά και το σκορ της πρώτης περιόδου να ανέρχεται στο 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να προηγηθούν με διαφορά 2 τερμάτων με το σκορ ημιχρόνου να είναι 4-6.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6. Στην συνέχεια της περιόδου οι φιλοξενούμενοι ξανά ξέφυγαν με δύο γκολ διαφορά με τον Δικέφαλο να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει εκ νέου το παιχνίδι με τον Εθνικό να κρατάει την διαφορά των δύο γκολ μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι έγινε «ντέρμπι» με τους «ασπρόμαυρους» όμως να μην καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή με το τελικό σκορ να είναι 11-13.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να παλεύει για την νίκη, όμως οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση του στοίχισαν και δεν του έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος ταξιδεύει στο λεκανοπέδιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - Εθνικός ΟΦΠΦ: 11-13

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-4, 3-3

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Radojevic, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπακός, Προσινικλής Π., Radonjic, Κουτσαντάς, Μανθογιάννης, Λάλιας, Νικολαϊδης

Δείτε το παιχνίδι μέσα από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο youtube ...

Διαβάστε ακόμη...