Στον τελικό οι παίδες υδατοσφαίρισης!

Στον τελικό της Τελικής φάσης προκρίθηκαν οι παίδες υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Prima Holidays, οι οποίοι επικράτησαν με 13-12 του ΝΟ Πατρών.
Στον τελικό οι παίδες υδατοσφαίρισης!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ'όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να μάχονται σώμα με σώμα για την πρόκριση,

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 4-3, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 7-5.

Στην επανάληψη, το τρίτο οκτάλεπτο σημαδεύτηκε από την επιθετική «ρέντα» που είχαν οι δύο ομάδες, με τον Δικέφαλο να διατηρεί το προβάδισμα των δύο τερμάτων, 12-10.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με σκοπό να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, πράγμα που κατάφεραν, με το τελικό 13-12 να τους δίνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίδες του ΠΑΟΚ Prima Holidays θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 18:30, έναν εκ των ΝΟ Χανίων και Παναθηναϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 5-5, 1-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays: Πατσίκας, Σιμολόγλου, Σπυρίδης, Καρατζάς, Φουρναράκης, Μουδρίκης, Καπράγκος, Καραδιάς, Τζαμόπουλος, Μπεζλιώτης, Τόττης, Σαλέχ, Μάινας Ι., Τσιούμας, Μάινας Αλ.

Διαβάστε ακόμη...