«Σκληρή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Πέτερι Κόπονεν είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επικίνδυνους παίκτες της Χίμκι.
Πηγή: metrosport.gr
«Σκληρή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο σπουδαίος Φινλανδός σκόρερ και «δήμιος» της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2013 στη Σλοβενία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα της ομάδας του με τον Δικέφαλο στη Μόσχα.

«Είναι καλό που κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν είναι εύκολο να σκοράρουμε κόντρα στον αντίπαλό μας. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι καλό που πετύχαμε κάτι τέτοιο. Μόλις επιστρέψαμε από το Ταλίν και έχουμε πολύ λίγο χρόνο, για να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αναμένεται να είναι ένα σκληρό παιχνίδι και πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Λάνγκφορντ, που παίζει στη θέση και πέντε. Είναι καλός παίκτης. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς σουτέρ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και στους αιφνιδιασμούς. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε την άμυνα μας. Ο όμιλός μας είναι αρκετά ισορροπημένος και αφού κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη, θα είναι καλό να κερδίσουμε και στην έδρα μας, για να τερματίσουμε πρώτοι», τόνισε ο Φινλανδός.

Διαβάστε ακόμη...