Τα "έχωσαν" και οι Κρητικοί στον Αυγενάκη εξ αιτίας Μαρινάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, βλέπει παραδόξως να χάνει σε δημοφιλία και στην εκλογική του περιφέρεια, το Ηράκλειο Κρήτης, μέρος από το οποίο κατάγεται και Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή: paok24.com
Τα "έχωσαν" και οι Κρητικοί στον Αυγενάκη εξ αιτίας Μαρινάκη

Λίγο η συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικές μέρες σε κρητικό ΜΜΕ, λίγο η άμεση ανταπόκριση του στην ανοιχτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ ολυμπιακός, λίγο οι συνεχόμενες προσπάθειες του Σάββα Θεοδωρίδη "να ρίξει" τη διοίκηση της ΕΠΟ, ήταν εύκολο η ελληνική κοινή γνώμη και πολύ περισσότερο οι φίλαθλοι στην Κρήτη να τον συνδέσουν με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Λίγο μετά τις απειλές του ολυμπιακού λοιπόν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην Κρήτη για το ντέρμπι του Ηροδότου με την Επισκοπή. Εκεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, δέχθηκε τα πυρά των οπαδών των γηπεδούχων και μεταξύ άλλων του χρέωσαν και σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή κινήσεις των δύο πλευρών.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι παλαιότερα ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε υπερασπιστεί σαν μάρτυρας οπαδούς του Ηρόδοτου, στην εκδίκαση για το τραγικό συμβάν με τον φίλαθλο του Εθνικού, που άφησε την τελευταία του πνοή στον μεταξύ τους αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...