Οι αλλαγές που ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο τεν Χαγκ

Απο thessports.gr: Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Άγιαξ απόψε (21:30) το βράδυ στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα.
Πηγή: thessports.gr
Οι αλλαγές που ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο τεν Χαγκ

Χαρακτηριστικά η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf αναφέρει πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα έχει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στην Τούμπα μια εβδομάδα πριν.

"Ο Ντούσαν Τάντιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Κλάας Γιαν Χούντελααρ να μένουν στον πάγκο, ενώ ο Νουσαίρ Μαζραουί αναμένεται να επιστρέψει στην φυσική του θέση στο δεξί άκρο της άμυνας", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και καταλήγει : "Ο Τάντιτς αναμένεται να πλαισιωθεί στην επίθεση από τους Νέρες και Ζίγιεχ, άλλωστε με αυτό τον σχηματισμό έπαιξε ο Άγιαξ απέναντι στην Έμεν το Σάββατο. Ο Μπλιντ θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή, μαζί με τους φαν ντε Μπέικ και Μάριν που δεν αγωνίστηκε στην Ελλάδα".

Η ενδεκάδα του Άγιαξ απόψε σύμφωνα με τα ολλανδικά δημοσιεύματα θα αποτελείται από τους : Ονάνα, Μαζραουί, Ταλιαφίκο, Μαρτίνες, Φέλτμαν, Μπλιντ, φαν ντε Μπέικ, Μάριν, Ζίγιεχ, Νέρες και Τάντιτς σε ένα σχηματισμό 4-3-3.

Διαβάστε ακόμη...