«Ο Βεζυρτζής θα ενώσει τον κόσμο με την ομάδα»

Πιθανώς να είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν τόσο καλά τον Νίκο Βεζυρτζή. Η αναφορά μας στον Δημήτρη Νικηφόρο. Τον επί σειρά ετών γενικό διευθυντή του ΤΑΚ ΠΑΟΚ επί προεδρίας του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Μαζί ήταν από το 1986 ως το 1994 στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά η φιλία τους κρατά δεκαετίες.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Βεζυρτζής θα ενώσει τον κόσμο με την ομάδα»

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ωφελήσει την ομάδα: «Πιστεύω ότι ήταν η καταλληλότερη επιλογή και μπορώ μάλιστα να πω ότι άργησε ο Σαββίδης να τον ενεργοποιήσει. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης ο Βεζυρτζής. Ενέπνεε τους γύρω του, τους συνεργάτες του και τον φίλαθλο κόσμο. Συνδυάζει την αξιοπιστία με την δυναμική και την έμπνευση. Και κατάφερε να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο ψηλότερο βάθρο έχοντας απέναντι μας έναν ισχυρό αντίπαλο εκείνη την εποχή».

Με δεδομένο ότι πλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό επενδυτή αλλά και τεχνοκράτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Δημήτρης Νικηφόρος τόνισε ότι και η παρουσία ενός ΠΑΟΚτσή όπως ο Βεζυρτζής είναι σημαντική: «Γνωρίζει το περιβάλλον του ποδοσφαίρου, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Από τη μια υπάρχουν οι τεχνοκράτες που όμως δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο καλύτερος. Μπορεί να εμπνεύσει τα αποδυτήρια, την ομάδα, να είναι στις αποστολές. Κυρίως είναι το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει τον κόσμο με την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...